Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Odbojka

CEV EUROVOLLEY 2021: U Plovdivu i Cluju večeras započinje Europsko prvenstvo!

Sutra hrvatske odbojkašice izlaze na teren

Foto: Twitter European Volleyball / Montaža: hrsport.hr

Sve je spremno za 32. Europsko prvenstvo za odbojkašice! Utakmicama u Cluju i Plovdivu koje će započeti u 19:30 sati po srednjoeuropskom vremenu, počet ćemo uživati u najvišoj razini ženske europske odbojke. U Plovdivu će domaća Bugarska pokušati doći do sigurne pobjede nad Grčkom, dok će u Cluju također domaća Rumunjska probati izbjeći debakl protiv favorizirane Turske te jedne od glavnih favoritkinja za medalju.

Cluju i Plovdivu sutra će se u domaćinstvu pridružiti Zadar i Beograd, utakmicama u skupinama A i C. Uzbuđenje je sve veće, pogotovo u redovima hrvatske reprezentacije koja sutra otvara prvenstvo protiv Švicarske od 17:00 sati. Libero ekipe, Nikolina Božičević, ne krije uzbuđenje:

Još nas samo jedan dan dijeli od početka Europskog prvenstva. Svi smo jako uzbuđeni. Posljednja dva mjeseca se pripremamo za ovo natjecanje stoga jedva čekamo da počne. Prvu utakmicu igrat ćemo protiv Švicarske za koju smo se jučer počele konkretno pripremati i pomoću video materijala. Pošto se radi o velikom natjecanju na visokom nivou vjerujem da su sve ekipe jake i opasne. U svaku utakmicu dat ćemo se 100 posto. Ovim putem pozivam sve da nas prate putem malih ekrana.

Prognoza autora (dan 1 EP-a)

Skupina B

Bugarska – Grčka 3:0 (19:30 h)

Skupina D

Rumunjska – Turska 0:3 (19:30 h)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati