Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Hrgović najbolje sačuvao za kraj – slavio nokautom u 12. rundi

FOTO: Screenshot/ Instagram

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, večeras je imao svoj 16. profesionalni meč u karijeri, prvi nakon prošlogodišnje pobjede nad Kinezom Zhileijem Zhangom. Filip je nakon toga imao silne probleme s pronalaskom protivnika pa je na koncu Australac Demsey McKean bio taj koji je prihvatio poziv.

Obojica su u meč ušli kao neporaženi borci. Filip je imao omjer od 15 pobjeda u 15 borbi, dok je McKean imao 22 pobjeda u 22 borbe. Od samog starta je Hrgović pokazao da je razlika u kvaliteti značajna te smo od Australca samo na početcima rundi vidjeli neku inicijativu.

Nakon 11 rundi borbe, Filip je do pobjede stigao u posljednjoj dvanaestoj nakon što je poslao McKeana u “knockdown” poslije sjajnog desnog krošea i još par udaraca iz klinča. Sudac je odlučio automatski prekinuti borbu te je Hrgović tako stigao do svoje šesnaeste pobjede u karijeri.

Ostavi komentar

Borilački sportovi

Pobjeda protiv Australca McKeana, Filipa Hrgovića gurnula je korak bliže toliko željenome meču za svjetsku titulu

Borilački sportovi

Pročitajte gdje gledati Hrgović - McKean, prijenos boksačkog meča superteške kategorije iz Londona

Borilački sportovi

Najbolji hrvatski boksač današnjice, Filip Hrgović, danas je obznanio ime protivnika i datum njegove sljedeće borbe. Filip će se boriti protiv Australca Demseyja McKeana...

Borilački sportovi

Najbolji hrvatski amaterski boksač, Gabrijel Veočić, osvojio je srebrnu medalju na Europskim igrama u Krakowu. Nakon četiri uzastopne pobjede, 22-godišnjeg Brođanina je u finalu...