Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Nogomet

Modrić dogovorio uvjete s Realom

Ako je vjerovati Marci, Modrić ostaje u Kraljevskom klubu barem do 2022. godine

Luka Modrić, Real Madrid
Foto: Shutterstock

Do prije samo par tjedana nismo znali gdje će kapetan reprezentacije Luka Modrić nastaviti svoju karijeru. Među prvima se spominjao povratak u Tottenham iz kojeg je još 2012. godine prešao u Real. Mogli smo tako čitati natpise kako je upravo Luka velika želja Mourinha koji ga je zapravo i doveo u Madrid dok je bio na klupi Kraljevskog kluba.

Glasine su gotove

Kako navode prestižne španjolske novine Marca, čini se kako je špekulacijama o Modrićevoj sudbini konačno došao kraj. Modrić je dogovorio sve uvjete s Realom u kojem bi trebao ostati još barem jednu godinu. Svojim je partijama u posljednjih nekoliko utakmica doista iznova impresionirao Zidanea i navijače, a očito i sve čelne ljude kluba koji su mu odlučili ponuditi novi ugovor.

Možemo reći da je Modrić svojim igrama jedan od najzaslužnijih što je madridski klub uspio izaći iz rezultatske krize, ali i jer je jedan od petorice igrača koji su navodno održali sastanak sa Zidaneom te zajedničkim snagama došli do rješenja kako je okončati. Mediji navode kako su uz Modrića na tom sastanku prisustvovali još i Ramos, Casemiro, Kroos i Benzema.

Pristao na manju plaću

Budući da Luka Modrić već ima 35 godina, sasvim mu je bilo jasno da je teško ostati u velikom klubu kao što je Real Madrid, a da pritom ima plaću kakvu je imao prije par godina. Upravo zato mu je ponuđena manja plaća i ugovor na samo jednu godinu na što je Modrić pristao i ostaje nam još samo službena potvrda. Tada ćemo vjerojatno znati više i o kojem se točno iznosu radi.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati