Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Na koliko se sportova idealno kladiti?

Nije rijetkost da će se zaljubljenici u sport odlučiti okušati i u prognoziranju ishoda u nekoj od kladionica. No, ono što bi zapravo bila rijetkost je da će igrač kladionice svoje prognoze ostavljati za samo jedan sport. Često pratimo više sportova i znamo koja su trenutna zbivanja na raznim sportskim borilištima, a to se odražava i na sadržajima naših listića. Međutim, na kraju dana se postavlja pitanje ima li smisla igrati na više sportova u kladionici ili je bolje orijentirati se samo na sport koji pratimo više od ostalih.

Prednosti klađenja na manje sportova

Budući da bi kod praćenja jednog ili dva sporta više naše pažnje mogli usmjeriti baš na njih, logično je zaključiti da se bolje i kladiti samo na te sportove jer naše bi analize događaja mogle biti puno detaljnije i bolje bi mogli razumjeti neke novonastale situacije u timovima, kod igrača i u određenim natjecanjima. Važno je naglasiti koliko je analiza zapravo bitan dio uplate svakog sportskog listića, a kada pratimo manje sportova i igramo na njih, analize mogu biti puno uspješnije. Samim time i zarada u kladionici definitivno može porasti na željenu razinu.

Prednosti klađenja na više sportova

Suprotno klađenju na manje sportova, ako igramo na više njih naše analize mogle bi biti nešto slabije, a to bi moglo ugroziti naše potencijalne dobitke. Međutim, ako poznajemo više sportova odjednom, lakše ćemo prepoznati i neke od isplativih kvota koje se u njima nude. Imat ćemo više potencijalnih opcija za zaradom i pod uvjetom da temeljito proučimo događaj na koji želimo igrati, ona bi trebala doći. Naravno, važno je napomenuti da pritom ne bi trebali pokušavati pratiti sportove koji nam jednostavno nisu tako dragi samo kako bi se mogli kladiti na njih jer često takve analize neće biti odrađene s entuzijazmom koji imamo prema sportovima koji nam to jesu. Na kraju dana, to bi se moglo odraziti i na našoj uspješnosti.

Idealno je imati najdraži tim ili igrača

Kada kažemo da je idealno imati najdraži tim ili igrača, mislimo to na način da se analiza i predviđanje potencijalnog ishoda u tom slučaju mogu odraditi kvalitetnije budući da smo odlično upoznati s učesnicima događaja na koji igramo. Međutim, važno je imati na umu i da se u svakoj analizi mora držati jedna distanca od simpatija i emocija koje možemo gajiti prema tom timu ili igraču jer nije rijetkost da će netko odigrati navijački na svoju ekipu bez previše dobrih argumenata samo iz simpatija i vjere da će njegov tim pobijediti. To je siguran put prema gubitku i tako nešto bi se trebalo izbjegavati.

Na koliko se sportova idealno kladiti?

Kada se osvrnemo na napisano i zapitamo na koliko se sportova onda idealno kladiti, doći ćemo do zaključka da će taj odgovor varirati od pojedinca do pojedinca koji pročita tekst gore. Netko već sam po sebi voli velik broj sportova i jednostavno će morati igrati na sve njih, dok će netko drugi imati ograničen broj sportova koji su mu dragi. Bitno je prepoznati što bi nam u konačnici moglo donijeti najviše uspjeha i odlučiti se za tu opciju u budućnosti. Rezultati bi trebali govoriti sami za sebe.

Top internet kladionice

1
100%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

2
100%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

3
100%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

4
100%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

5
95%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Klađenje

Online kladionice danas svojim igračima doista pružaju ogroman izbor opcija za klađenje. Pod time ne mislimo kako samo imaju puno sportova u svojoj ponudi,...

Klađenje

Netko tko je početnik u svijetu klađenja, sasvim sigurno neće biti odmah upoznat sa svim faktorima koji ga mogu učiniti boljim prognozerom. Jedan od...

Klađenje

Klađenje je hobi mnogih, a neki su toliko vješti da od te aktivnosti uspijevaju i živjeti, no za nešto takvo potrebno je posvetiti jako...

Klađenje

Svaki igrač kladionice ima tip oklade koji preferira i igra češće od drugih. Za neke je to predviđanje pobjednika nekog susreta, dok za druge...