Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Košarka

Nada i dalje živi: Petrović objavio koliko je novaca prikupljeno u prva tri dana za spas Cibone

Košarka

Foto: Screenshot

Nastavlja se utrka s vremenom. Cibona ima nekoliko tjedana da se proba spasiti od potpune propasti, a konci njezinog života u rukama su Aleksandra Petrovića. Prema posljednjoj reviziji, dugovi zagrebačkog velikana popeli su se do 40 milijuna kuna, a sam “Aco” prije nekoliko je dana pokrenuo akciju spašavanja kluba u kojem je proveo čak 12 sezona kao igrač i šest kao trener. 

Danas je Petrović na svom Twitter profilu objavio koliko je novca prikupljeno u prva tri dana akcije spašavanja. Radi se o svoti od nešto manje od tri milijuna kuna, što daje svim zaljubljenicima u Cibonu tračak nade. Međutim, još je dug put do djelomične revitalizacije najuspješnijega hrvatskoga košarkaškoga kluba, a kamoli do cjelokupne.

Mnogi igrači napustili su redove “Vukova”, a danas je potvrđeno kako je s dužnosti trenera odstupio Slovenac, Gašper Okorn, vrativši se u Krku. 

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Košarka

Nastavljaju se potresi pod zagrebačkim Tornjem. Aktualni prvak i osvajač kupa Hrvatske, Cibona, danas je raskinula ugovor sa svim igračima i trenerom, Gašparom Okornom....

Košarka

Bivši hrvatski košarkaški izbornik, Ivica Skelin, ima novi posao! Skelin će od sljedeće sezone voditi belgijskog prvoligaša, Antwerpena. Tako se Skelin vraća u svoju...