Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Automoto

NASCAR kaznio vozača Truck seriesa, Josha Reaumea, zbog objavljivanja svastike na društvenim mrežama

Jedan trenutak nepromišljenosti – mjeseci izbivanja s trkaćih staza

Ilustracija: Pixabay (pozadina) / Montaža: autosport.hr

Svašta ljudima pada na pamet u modernom dobu obogaćenom svim mogućim čarima elektronike i tehnologije. Društvene mreže izvor su svakojakih negativnosti objavljivanih od strane različitih negativnih osoba, a ponekad se i pokoja poznata osoba uhvati u tu mrežu negativnosti. Posljednji je NASCAR-ov vozač koji se povremeno natječe u Truck seriesu i Xfinity seriesu, Josh Reaume.

Nema utrkivanja do daljnjega

Dotični je 30-godišnjak tijekom utorka na društvenim mrežama postavio antisemitsku objavu koja je sadržavala svastiku. Tako tvrdi portal Kickin’ the Tires pozivajući se na izvor, a što je točno sadržavao Reaumeov post, NASCAR nije htio objaviti. Sa sigurnošću se jedino zna da je poruka bila namijenjena protiv Židova. Odmah nakon izlaska objave, NASCAR je zatražio brisanje posta te je uslijedila kazna, a kazna glasi: „Nema utrkivanja do daljnjega“.

Jedna top ten pozicija u 87 utrka

Josh Reaume je u NASCAR-u od 2012. godine, i to u različitim kategorijama. Osrednji je vozač, ne spada među one najkvalitetnije, a najbolji je rezultat polučio 2019. godine u svojoj najdražoj kategoriji, u kojoj, ujedno, posjeduje i svoj tim (Reaume Brothers Racing), Truck seriesu, kada je završio na 23. mjestu ukupnog poretka, od 96 natjecatelja. Ukupno ima 87 nastupa u NASCAR-u, uz jednu top ten poziciju, na utrci u Daytoni prošle godine na otvaranju sezone kada je zauzeo šesto mjesto. Pitanje je kada će se Reaume ponovno pojaviti u utrkama NASCAR-a. Jedan trenutak nepromišljenosti možda će ga koštati mjeseci izbivanja s trkaćih staza.

Nezgoda Josha Reaumea u Atlanti 2018. godine

Top internet kladionice

1
100%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

2
100%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

3
100%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

4
100%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

5
95%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Automoto

Nije ga niti bolest spriječila da se makne od automobila