Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Nogomet

„Vi ste stup nacionalnog jedinstva i vi nas povezujete. Želimo vidjeti žar u vašim očima!”

Posljednji sati uoči jako važne utakmice

Foto: Screenshot

Čitava je Hrvatska danas uz „Vatrene”. U posljednjim satima uoči strahovito važne utakmice za prolazak u osminu finala Europskog prvenstva protiv Škota, sa svih strana stižu poruke podrške i ohrabrenja. Situacija nije bajna, na samo jednom smo bodu nakon dva kola te je večerašnja pobjeda nužna protiv protivnika kojeg nikad nismo pobijedili. Nema dvojbe da će sva hrvatska srca kucati za naše nogometaše…

Uoči dvoboja sa Škotima, službeni klub navijača hrvatske reprezentacije „Mi Hrvati” poslao je prekrasnu poruku prema Dalićevim izabranicima. Pročitajte ju u cijelosti u nastavku:

Šampioni naši,

pred vama je utakmica istine. Svjesni ste kao i mi da dosadašnjim učinkom ne možemo biti zadovoljni, ali poručujemo vam jednu stvar: MI VJERUJEMO U VAS, jer ste uvijek najbolji kada je najteže. Iako će većinu stadiona okupirati domaći Škoti, svi vas pratimo na trgovima, u kafićima, pred malim ekranima u Domovini i cijeloj Dijaspori, te nestrpljivo iščekujemo osminu finala i vaš odlazak s otoka. Znamo koliko vam nedostaje podrška s tribina, ali znajte, nedostajete i vi nama! Na Hampden Parku baš svi smo s vama.

Pobijedite za sebe, svoje obitelji, za nas i još jednom cijelom svijetu pokažite kako igraju Hrvati i da je najhrabrije srce ono Vatreno. VI ste momčad od koje protivnik mora strepiti, vi ste svjetski doprvaci! Vi ste ekipa koja je ujedinila naciju i okupila 500.000 hrvatskih duša u Zagrebu. Često smo nažalost u svakodnevici razjedinjeni, ali vi ste stup nacionalnog jedinstva i vi nas povezujete. Sve što od vas tražimo je 90 minuta bespoštedne borbe za našu šahovnicu, a mi ćemo vam trud nagraditi već u osmini finala. Dajte nam priliku da na ovom EURO-u svi zajedno otpjevamo najljepšu himnu na svijetu, s tribina se začuje Lijepa li si, a od nas očekujte invaziju bilo u Mađarskoj, Danskoj ili nekoj trećoj državi.

Želimo vidjeti žar u vašim očima, želju za pobjedom, borbu za svoj narod i prvog do sebe, a tada ni uspjeh neće izostati. Takvim pristupom ćete još jednom usrećiti 4 milijuna onih koji tih 90 minuta zaboravljaju svoje svakodnevne probleme i srca im kucaju u ritmu vaših!”

Sve je rečeno. Naprijed, Hrvatska!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Košarka

Ikona Splita na klupi prve momčadi