Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Danielle Collins – Anna Bondar (Četvrtak 24.03.2022.)

Foto: Pixabay

Danas će se na teniskom turniru u Miamiju u ženskoj konkurenciji susresti Danielle Collins i Anna Bondar. Taj meč trebao bi početi oko 16 sati, a njegov prijenos će se pronaći u hrvatskim kladionicama online.

Danielle Collins

Danielle Collins je domaća igračica na ovom turniru i bit će izrazita favoritkinja za pobjedu. Trenutno je na 11. poziciji WTA liste, ali u svoja je zadnja dva meča izgubila i čini nam se kako je kvota na njezinu pobjedu ipak preniska te da neće biti baš toliko velika favoritkinja. Ženski je tenis često nepredvidiv i ponekad se čini suludim postaviti toliko nisku kvotu na jednu od igračica.

Anna Bondar

Anna Bondar je mađarska tenisačica koja se trenunto nalazi na 76. poziciji WTA liste i u zadnje vrijeme bilježi solidne rezultate. Ne vjerujemo stoga da bi danas mogla biti razbijena na način na koji to smatraju kladionice. Iako je jasno da će biti autsajder u meču i vjerojatno ispasti, neki od hendikepa u ponudi čine se poprilično veliki i to ćemo pokušati iskoristiti.

Prognoza

Kao što smo rekli, odigrat ćemi neki od kontrahendikepa u korist Bondar, a onaj koji nam se najviše svidio je +6.5 gemova. Vjerujemo da Mađarica može pružiti jedan pristojan otpor u ovom meču i da ipak neće izgubiti sa 7 ili više gemova razlike u njemu jer to je rezultat poput 6:2 6:3.

Utakmica: Danielle Collins – Anna Bondar(+6.5)
Vrijeme početka: Četvrtak 24.03.2022. u 16:00h
Ishod: 2
Kvota: 1.60 @ Prva Sportska Kladionica

Ostavi komentar