Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Prognoza: Hrvatska – Srbija (Subota 15.01.2022.)

Foto: Sofascore

Danas Hrvatsku na Europskom prvenstvu u rukometu čeka utakmica koja će odlučiti o tome hoće li naša reprezentacija proći u drugi krug ili ne. Ona je protiv Srbije i definitivno se radi o jednom teškom susretu, posebice kada vidimo listu izostanaka kod Hrvatske.

Hrvatska

Hrvatska je za ovu utakmicu ostala bez oba lijeva krila. Mihića neće biti zbog korone, dok je Mandić dobio plavi karton protiv Francuza što je rezultiralo utakmicom suspenzije. Iako smo očekivali da će sada konačno Horvat pozvati nekoga kao što je Štrlek, on se odlučio za Ravnića iz Zagreba. Uz njega dolazi i Musa te se prema novim informacijama vraća Cindrić.

Srbija

Srbija je u prvoj utakmici razbila Ukrajinu, a budući da je to jedini susret te dvije reprezentacije dosad na prvenstvu, teško je reći je li visoka pobjeda došla zbog velike kvalitete Srbije ili zato što je Ukrajina poprilično loša. Kukić je u toj utakmici zabio 7 golova i čini se kao glavna prijetnja na koju će Hrvatska morati obratiti pozornost.

Međusobni omjer

Međusobni omjer u rukometu često nije neki pokazatelj kada je o reprezentativnim utakmicama riječ jer one igraju rijetko međusobno i s velikim pauzama, no kada pogledamo zadnjih pet utakmica, u njima je četiri puta slavila Hrvatska, dok je jednom rezultat bio neriješen.

Prognoza

Kvota na pobjedu Hrvatske je bila oko 1.40, a nakon svih dešavanja s covidom i izostancima, ona je skočila na 1.80. Prvo smo u našu prognozu htjeli uvrstiti Ivana Čupića i ishod u kojem on daje više od 4.5 gola, ali kako je kvota na pobjedu Hrvatske sada tako privlačna, ukazat ćemo joj povjerenje u nadi da će opravdati naša očekivanja.

Utakmica: Hrvatska – Srbija
Vrijeme početka: Subota, 15.01.2022. u 20:30h
Ishod: 1
Kvota: 1.80 @ Mozzart

Top 5 internet kladionica

1
95%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

2
90%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

3
85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

4
85%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

5
80%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Klađenje

Danas na rasporedu Europskog prvenstva u rukometu imamo zadnja četiri meča prvog kruga. Sva će četiri meča biti izuzetno izjednačena i niti u jednom...