Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Prognoza: Hrvatska – Srbija (Subota 15.01.2022.)

Foto: Sofascore

Danas Hrvatsku na Europskom prvenstvu u rukometu čeka utakmica koja će odlučiti o tome hoće li naša reprezentacija proći u drugi krug ili ne. Ona je protiv Srbije i definitivno se radi o jednom teškom susretu, posebice kada vidimo listu izostanaka kod Hrvatske.

Hrvatska

Hrvatska je za ovu utakmicu ostala bez oba lijeva krila. Mihića neće biti zbog korone, dok je Mandić dobio plavi karton protiv Francuza što je rezultiralo utakmicom suspenzije. Iako smo očekivali da će sada konačno Horvat pozvati nekoga kao što je Štrlek, on se odlučio za Ravnića iz Zagreba. Uz njega dolazi i Musa te se prema novim informacijama vraća Cindrić.

Srbija

Srbija je u prvoj utakmici razbila Ukrajinu, a budući da je to jedini susret te dvije reprezentacije dosad na prvenstvu, teško je reći je li visoka pobjeda došla zbog velike kvalitete Srbije ili zato što je Ukrajina poprilično loša. Kukić je u toj utakmici zabio 7 golova i čini se kao glavna prijetnja na koju će Hrvatska morati obratiti pozornost.

Međusobni omjer

Međusobni omjer u rukometu često nije neki pokazatelj kada je o reprezentativnim utakmicama riječ jer one igraju rijetko međusobno i s velikim pauzama, no kada pogledamo zadnjih pet utakmica, u njima je četiri puta slavila Hrvatska, dok je jednom rezultat bio neriješen.

Prognoza

Kvota na pobjedu Hrvatske je bila oko 1.40, a nakon svih dešavanja s covidom i izostancima, ona je skočila na 1.80. Prvo smo u našu prognozu htjeli uvrstiti Ivana Čupića i ishod u kojem on daje više od 4.5 gola, ali kako je kvota na pobjedu Hrvatske sada tako privlačna, ukazat ćemo joj povjerenje u nadi da će opravdati naša očekivanja.

Utakmica: Hrvatska – Srbija
Vrijeme početka: Subota, 15.01.2022. u 20:30h
Ishod: 1
Kvota: 1.80 @ Mozzart

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Na današnji dan

Hrvatska je rukometna reprezentacija na Olimpijske igre 1996. godine došla kao druga reprezentacija svijeta i peta reprezentacija Europe. Do tih je mjesta došla u...

Rukomet

Rukometaši našičkog Nexea dobili su teškog protivnika na Final Fouru Europske lige. Našičani će se za finale boriti s braniteljem naslova, njemačkim Magdeburgom. Utakmica...

Rukomet

Rukometaši našičkog Nexea i dalje putuju stazama povijesti! Rijetko tko im je davao šanse za prolaskom danskoga GOG-a u četvrtfinalu Europske lige, momčadi koja...