Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Oscar Otte – Miomir Kecmanović (Utorak 14.06.2022.)

Foto: Pixabay

Danas će na teniskom turniru u Halleu igrati Oscar Otte i Miomir Kecmanović- Taj meč počinje u 17 sati i 30 minuta, a prijenos će mu se naći u hrvatskim kladionicama online.

Oscar Otte

Oscar Otte je na turniru u Stuttgartu pokazao da se radi o jednom sjajnom igraču na svom servisu kojeg je jako teško brekati na travi. Smatramo da će podjednako teško to biti i Kecmanoviću te da bi Otte mogao u ovom meču biti jako velik problem za srpskom tenisača. Čak i same kvote sugeriraju da bi mogli gledati jedan izjednačen meč.

Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović je igrač koji je pokazivao solidne partije na zemlji proteklih tjedana i ovo će mu zapravo biti prvi meč na travi u ovoj sezoni. To možemo brojati kao jedan razlog više zašto bi Otte trebao ostvariti dobar rezultat danas, a možda čak i doći do pobjede. No, kao što smo rekli, kladionice očekuju jedan izjednačen meč tako da se isplati odigrati na bilo kojeg od ova dva igrača.

Prognoza

Ono što ćemo odigrati za ovaj meč je pobjeda Ottea. Kvota na taj ishod je odličnih 2.00 i vjeurjemo da je u dobroj formi u kojoj će jako namučiti Kecmanovića, posebice sa svojim servisom. Po našem mišljenju kvote moraju biti barem izjednačene tako da u ovom paru postoji jedna određena vrijednost kada odigramo na Ottea.

Utakmica: Oscar Otte – Miomir Kecmanović
Vrijeme početka: Utorak 14.06.2022. u 17:30h
Ishod: 1
Kvota: 2.00 @ Mozzart

Top 5 internet kladionica

1
95%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

2
90%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

3
85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

4
85%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

5
80%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati