Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Team Aze – T1 (Srijeda 11.05.2022.)

Danas će na MSI turniru u igrici League of Legends svoj meč odigrati ekipe Team Aze i T1. Taj susret trebao bi početi oko 13 sati, a prijenos će mu biti dostupan na platformama Twitch, YouTube i u hrvatskim kladionicama koje taj događaj imaju u ponudi.

Team Aze

Team Aze je ekipa koja je osvojila LLA ligu, odnosno ligu Latinske Amerike, a jučer je u prvom susretu doživjela prvi poraz od japanske ekipe Detonation FocusMe. Nisu djelovali uvjerljivo, a sada za protivnika imaju glavnog favorita za titulu, pobjednika južnokorejske lige koji igra “na domaćem terenu” i koji je LCK osvojio sa rekordnim omjerom od 18-0.

T1

Kao što smo rekli, T1 je glavni favorit za titulu na ovom turniru, a protivnik je zaista po mjeri. Međutim, sve kladionice očekuju kako će T1 imati mnoštvo killova u ovom meču jer ima slabijeg protivnika, a mi smatramo da baš zato neće jer će meč okončati vrlo brzo i efikasno. upravo će to biti i naša današnja prognoza za ovaj susret.

Prognoza

Naša prognoza za ovaj susret je manje od 26.5 killova. Vjerujemo kako će T1 riješiti ovaj susret u svoju korist puno prije nego što će doći do 27 killova i zato smatramo da u ovoj prognozi ima puno vrijednosti.

Utakmica: Team Aze – T1
Vrijeme početka: Srijeda 11.05.2022. u 13:00h
Ishod: Manje od 26.5 killova
Kvota: 1.60 @ Favbet

Top 5 internet kladionica

1
95%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

2
90%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

3
85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

4
85%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

5
80%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Možda će vas zanimati