Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

hrsport.hr

Rukomet

Ivano Balić u stožeru reprezentacije Hrvatske!

Povratak velikana među “Kauboje”

Foto: Screenshot

Hrvatski izbornik Hrvoje Horvat, nakon što se “Kauboji”, nažalost, nisu kvalificirali na OI, prve nakon 2000. godine i Sydneyja, uskoro bi trebao dobiti pojačanje u stožeru reprezentacije, a riječ je o velikanu hrvatskog, ali i europskog rukometa, Ivanu Baliću koji bi trebao biti Horvatov prvi pomoćnik. Balić će na toj poziciji zamijeniti bivšeg kapetana i suigrača u reprezentaciji Igora Vorija koji od sada prelazi na funkciju sportskog direktora reprezentacije.

Nažalost, s obzirom na to da ne idemo nakon 21 godine na Olimpijske igre, sljedeće okupljanje reprezentacije u travnju bit će bazirano na EHF EURO Kupu koje će igrati četiri reprezentacije koje su osigurale Europsko prvenstvo 2022., a riječ je o finalistima prošlog Eura, Hrvatskoj i Španjolskoj te domaćinima, Mađarskoj i Slovačkoj.

Nadamo se da će se hrvatski rukomet u 2022. godini vratiti tamo gdje mu je i mjesto nakon dva vezana neuspjeha u ovom korona-vremenu, na Svjetskom prvenstvu u Egiptu i kvalifikacijama za Olimpijske igre u Francuskoj.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Rukomet

Usporedba Nexea i Metkovića s početka ovog stoljeća