Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

hrsport.hr

Rukomet

Ponovo dramatičan finiš Spačve za Ligu za prvaka

Foto: HRS

Tri sudionika Lige za prvaka su poznata. To su Dubrava, Gorica i Poreč. Traži se četvrti. A tri su kandidata za to mjesto. Pitanje uoči posljednjeg kola je i tko će ponijeti laskavi naslov malog pobjednika Paket 24 Premijer lige .

Zamet je za sada najbliži, ali da bi upao u ekskluzivno društvo, mora pobijediti Dubravu. Riječanima bod nije dovoljan, jer dobiju li Vinkovčani Bjelovar, oni će u elitni dio, budući su bolji od Zameta u međusobnim susretima. Bod također ništa ne znači ni Dubravi, koja želi biti prva. Pobijedi li naime, Gorica sastav iz Sesveta, eto njih na vrhu ljestvice budući su oni bolji u međusobnim susretima od društva iz Dubrave. Zamet osim svega ima problema i s dvoranom, pa je prisiljen igrati dan prije svih.

Vinkovačka Spačva je posljednje tri sezone uvijek u posljednji trenutak uhvatila vlak Lige za prvaka. Da nastave taj niz treba im pobjeda protiv Bjelovara, ali i poraz Zameta.

Sesvete su također u igri za Ligu za prvaka, ali njima treba pobjeda u Gorici, a ove sezone ostvarili su tri u gostima, ali i porazi Zameta i Spačve. To je ipak čini se kombinacija u sferi nagađanja i matematike. Taj susret ćete moći vidjeti u izravnom prijenosu PlanetSporta.

Poreč je nekako najmirniji. Sigurno je u Ligi za prvaka, treću sezonu za redom, sedmu od postojanja ovog sustava natjecanja u Paket 24 Premijer ligi, od devet. Idu u goste Dubrovniku koji ima četiri poraza za redom, i traži poticaj za nastavak natjecanja. Dubrovnik sigurno kreće s nula bodova u drugi dio sezone.

Varaždinci, načeti ozljedama u posljednje vrijeme, mogu izbjeći pretposljednje mjesto samo pobjedom nad Umagom, s više od pogodaka razlike. Toliko su naime izgubili prvi susret ove sezone u Stela Marisu.

Probuđeni Bjelovar je za sada ispred Umaga zbog boljeg međusobnog omjera. Teoretski može u Ligu za ostanak startati s pet, ali i samo jednim bodom. Kombinacija je bezbroj.

PAKET 24 PREMIJER LIGA – 18. kolo – 7./8.3.2020.

 1. ZAMET – DUBRAVA
  Mjesto igranja: Centar Zamet, Rijeka
  Suci:Matija GUBICA – Boris MILOŠEVIĆ
  Početak utakmice: 19:00
  Dana: 06.03.2020.
  Nadzornik:Mensur SEFEROVIĆ
 2. GORICA – SESVETE
  Mjesto igranja: V.Gorica, GSD
  Suci: Dalibor JURINOVIĆ – Marko MRVICA
  Početak utakmice: 19:00
  Dana: 08.03.2020.
  Nadzornik: Darko TOMOVIĆ (PlanetSport)
 3. DUBROVNIK -POREČ
  Mjesto igranja:Dubrovnik, SD
  Suci:Igor HUNJADI – Marijo ZEČEVIĆ
  Početak utakmice: 18:30
  Dana: 07.03.2020
  Nadzornik: Gordan VUKUŠIĆ
 4. VARAŽDIN 1930 -UMAG
  Mjesto igranja: Varaždin, Graberje
  Suci: Ante PAVIĆ – Mate TORBARINA
  Početak utakmice: 18:00
  Dana: 07.03.2020
  Nadzornik: Tihomir KASUNIĆ
 5. SPAČVA VINKOVCI – BJELOVAR
  Mjesto igranja: SD Bartol Kašić – Vinkovci
  Suci: Tomislav CINDRIĆ – Robert GONZUREK
  Početak utakmice: 19:00
  Dana: 07.03.2020.
  Nadzornik:Damir SARAJLIĆ
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Nogomet

65 godina najjačeg nogometnog klupskog natjecanja na svijetu smješteno u knjižicu...

Rukomet

Sesvećani nisu priuštili dečkima iz Dubrave ni tračak nade u nedjeljnom susretu Paket24 Premijer lige, jedinom u šestom kolu najjače hrvatske rukometne lige. „Europska“...

Rukomet

Tri od pet susreta najnovijeg petog kola Paket 24 Premijer lige odigralo se po rasporedu, dok će dva dvoboja morati pričekati novi termin (Dubrava...

Rukomet

Dva neriješena rezultata vidjeli smo u drugom kolu nove sezone rukometne Premijer lige. Dubrava kao da je programirana na neodlučene ishode. Ovoga vikenda odigrali...