Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

hrsport.hr

Rukomet

Sportski veleposlanici kod hrvatskog veleposlanika u Austriji

Izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Hrvatske u Austriji Daniel Glunčić priredio je prijem za delegaciju Hrvatskog rukometnog saveza i hrvatske rukometne reprezentacije, koju je predvodio predsjednik Tomislav Grahovac. Uz direktora svih nacionalnih selekcija Ivicu Udovičića, i pomoćnika izbornika Line Červara Hrvoja Horvata, prijemu su prisustvovali i igrači Marin Šipić, Vlado Matanović i Valentino Ravnić.

Hrvatski veleposlanik čestitao je reprezentaciji na sjajnim igrama i ostvarenim rezultatima, te još jedanput posjetio da su sportaši naši najveći ambasadori.

Zahvaljujući na prijemu predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, Tomislav Grahovac, posjetio je da hrvatska rukometna reperezentacija jest jedan od najvrjednijih sportskih proizvoda naše države, i da kada god je to moguće posjećuje hrvatske klubove, misije ili Veleposlanstva. Austrija je nama bila sretna 2010. godine kada smo ovdje igrali finale Europskog prvenstva, a evo sada smo deset godina kasnije stigli do polufinala.

Izvor: HRS

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Rukomet

Borba za prvo mjesto i veći broj prenesenih bodova u drugi krug.

Rukomet

„Ne možete nas dobiti i prije nego što počne utakmica“, riječi su, pa ne bismo pogriješili kad bismo rekli najbolje europske igračice, Ćamile Mičijević...