Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Nogomet

Svjetsko prvenstvo: Remi ‘Furije’ i ‘Elfa’ u skupini E, sve će se rješavati u posljednjem kolu

Nogometaši Španjolske i Njemačke podijelili su bodove u derbiju skupine E te je tako pitanje prolaska ove skupine otvoreno za posljednje kolo.

Španjolska je povela u 62. minuti preko Alvara Morate, dok je Njemačka izjednačila u 83. minuti preko Niclasa Fullkruega.

U prvom dijelu treba izdvojiti stativu Španjolaca u 43. minuti utakmice. Nakon toga u drugom dijelu, Enrique radi izmjenu u 58. minuti te uvodi Moratu, a on u 62. minuti zabija za vodstvo “Furije” od 1:0. Nakon gola Španjolske, Flick radi izmjenu te uvodi Niclasa Fullkruega, a to mu se isplaćuje u 83. minuti utakmice kada Fullkrueg zabija za 1:1.

Na kraju, ostalo je najrealnijih 1:1 te tako nakon drugoga kola skupine E, Španjolska ima četiri boda, Kostarika i Japan po tri, dok Njemačka ima jedan bod.

Tako uoči posljednjega kola u ovoj je grupi sve otvoreno te se sastaju Španjolska – Japan te Njemačka i Kostarika.

Tko od dvije reprezentacije prođe iz ove grupe, u osmini finala mogao bi igrati protiv Hrvatske. Stoga, i mi s velikim interesom gledamo ovu grupu.

Ostavi komentar

Nogomet

Pogled na idealnih 11 osvajača svjetske medalje za Hrvatsku na svjetskim prvenstvima, kojih ste Vi izabrali, potvrđuje činjenicu da smo velesila

Nogomet

Ugledni francuski L'Equipe odlučio je sastaviti najbolju nogometnu momčad 2022. godine

Nogomet

Među francuskim navijačima još uvijek tinja nada, pa su stoga napravili internetsku peticiju tražeći reprizu finala...

Nogomet

Nevjerojatno je da se u državi koja se iz godine u godinu populacijski “topi” može naći 11+ majstora s loptom koji u 24 godine...