Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

hrsport.hr

Tenis

Nikola Mektić i Mate Pavić osvojili Monte Carlo!

Nedodirljivi Hrvati!

Foto: Screenshot / Montaža: hrsport.hr

Nikola Mektić i Mate Pavić pobjednici su ATP turnira iz serije 1000 (Masters) u Monte Carlu. Nevjerojatni Mektić i Pavić danas su u sjajnom meču pobijedili Britance, Daniela Evansa i Neala Skupskog sa 6:3, 4:6 i 10:7! Nevjerojatna hrvatska kombinacija došla je do petog zajedničkog naslova u 2021. godini. Inače je zanimljivo da je ovo finale bilo repriza finala u Miamiju, a hrvatska kombinacija je i tada bila bolja od britanske!

Prvi set je bio u znaku Mektića i Pavića, sjajne reakcije na mreži, ali i nekoliko teških izmjena s osnovne crte poremetili su planove i ritam protivnicima. Međutim, kako se set bližio koncu, osjetila se promjena u igri kod Evansa i Skupskog. Mektić i Pavić nisu dopustili povratak u set i završilo je 6:3. Drugi set puno izjednačeniji. Štoviše, Britanci podižu svoj nivo igre i vidljivo je golim okom da su snage izjednačene i da će nijanse odlučivati. Kod rezultata 5:4 za par Evans / Skupski, naši gube servis za izjednačenje i to je 6:4 za Britance. Treći set, tie break je nastavak teške borbe za svaku loptu. Tu su Mektić i Pavić pokazali karakter pobjednika i osvojili set sa 10:7, a time i meč!

Čestitamo dečkima na još jednoj velikoj pobjedi, devetoj u nizu, Mati na njegovom 22. naslovu, a Nikoli na njegovom 13. naslovu u karijeri! Bravo dečki i hvala vam!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Tenis

Prekinut odličan Marinov niz

Tenis

13. pobjeda Petre u zadnjih 19 mečeva