Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Košarka

Andrew Wisniewski: Čarobnjaka kojeg su otkrili u Zvezdi, kasnije čarao u Ciboni

Prisjećanje na nekada najboljeg cibosa

Foto: Karolis Kavolelis / Shutterstock.com

Priča Andrewa Wisniewskog počinje 1999. godine na koledžu St. Peters gdje boravi samo godinu dana, nakon toga 2001. godine odlazi na College Centenary gdje se zadržava do 2004. godine kada odlazi u svoj prvi profesionalni klub, u susjednu nam Srbiju kod trenera Zmage Sagadina u Crvenu zvezdu Telekom. Nakon odlične sezone u Crvenoj zvezdi sezonu 2005./06. provodi u Njemačkoj, u Telekom Bonnu gdje igra pod vodstvom hrvatskog trenera Danijela Jusupa i s hrvatskim igračem Ivanom Tomeljakom.

Nakon toga sezonu 2006./07. započinje u Italiji gdje igra za Snaidero Udine gdje se zadržava sve do prosinca 2006. godine kada dolazi u Cibonu kod trenera Dražena Anzulovića. U Ciboni osvaja hrvatsko prvenstvo i biva najboljim njihovim igračem. Nakon sezone u Ciboni, u sezoni 2007./08. igra u Rusiji, u Uralu kod svog trenera iz Cibone, Dražena Anzulovića i sa svojim suigračem iz cibosa Brentom Wrightom. Nakon Urala sezonu 2008./09. provodi u Spartaku iz Sankt Petersburga gdje igra s hrvatskim reprezentativcem Damirom Markotom, a nakon toga sezonu 2009./10. provodi u Izraelu, u Maccabi Tel Avivu, nakon čega u sezoni 2010/11. igra u Turskoj, u Efes Pilsenu s hrvatskim igračem Nikolom Vujčićem. Nakon toga sezonu 2011./12. igra u Belgiji u Spiroun Charleroi gdje i završava svoju profesionalnu karijeru.

U svojoj karijeri je bio najbolji strijelac Bundeslige 2006., MVP hrvatskog prvenstva 2007., te prvak Hrvatske s Cibonom 2007. i osvajač izraelskoga kupa 2010. godine s Maccabijem iz Tel Aviva.

Top 5 internet kladionica

1
95%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

2
90%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

3
85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

4
85%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

5
80%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Košarka

Presudio šokantan poraz od Zaboka