Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Bonusi kladionica i bonusi dobrodošlice – sve informacije za 2023. godinu!

Otkrijte koji su najbolji bonusi na online kladionicama u Hrvatskoj i kako ih možete iskoristiti za svoj profit.

U Hrvatskoj postoji velik broj različitih kladionica koje će samo na prvi pogled djelovati slično i kao da u svojoj ponudi imaju iste događaje i kvote. Međutim, razlike među njima uvelike postoje i definitivno se ne može reći da nije bitno u koju se od njih registrirate.

Osim ponude i kvota koje se razlikuju od kladionice do kladionice, postoji još velik broj značajki koje variraju, a one mogu biti metode uplate i isplate, korisnička podrška i ono što je igračima često najprivlačnije – sami bonusi kladionica.

Bonus na prvi depozit u Favbet kladionici

Imati neki inovativan i isplativ bonus kladionice za nove i postojeće igrače gotovo da je recept za uspjeh, a upravo zato iz dana u dan možemo svjedočiti nekim novim bonusima koji izgledaju sve privlačnije. Najbolja stvar u svemu tome je što igrači ne moraju odabrati samo jednu kladionicu u kojoj će igrati, već svoj račun mogu kreirati u više njih te na taj način iskoristiti više različitih bonusa koji im se nude.

Bonusi dobrodošlice kao najpopularnija solucija

Kladionice bonuse nude na zaista velik broj različitih načina, a možemo reći da bonusi klađenje mogu učiniti zanimljivijim i isplativijim. Definitivno najpopularniji bonusi kladionica koji se nude danas su bonusi dobrodošlice. Riječ je o vrlo jednostavnom konceptu gdje će igrač dobiti bonus na registraciju odnosno bonus na prvu uplatu od (u najvećem broju slučajeva) 100% do nekog određenog maksimalnog iznosa.

Bonusi dobrodošlice, kao gotovo svi bonusi kladionice, dolaze sa svojim određenim uvjetima i odredbama koje se moraju ispuniti kako bi se taj bonus na prvu uplatu mogao podići ili nastaviti koristiti za daljnje klađenje. Dakle, bonus dobrodošlice kladionice isplaćuju samo igračima koji su zadovoljili potrebne uvjete, a ti uvjeti se mogu razlikovati od kladionice do kladionice.

Ovaj tip bonusa ne mora strogo biti duplanje igračeve prve uplate, već može doći i u obliku raznih besplatnih oklada (free bet), oklada bez rizika (risk free bet) te cashback ponuda u kojima se igraču nakon izgubljenog listića vraća dio uloga.

Bilo kako bilo, privlačan i isplativ bonus dobrodošlice za igrača bit će prvo što bi ga moglo privući određenoj kladionici, stoga je vrlo bitno kreirati bonus koji će biti jedinstven i odudarati od onoga što nudi većina drugih kladionica.

Risk free bet u Favbetu

Svi profitiraju od bonusa kladionice

Iako se tako ne čini na prvi pogled, kada je u pitanju bonus na uplatu kladionica, od njega mogu profitirati i igrači i kladionice. Kada oni nešto neiskusniji vide ponude različitih bonusa dobrodošlice od 100% na prvu uplatu, logično je da im se čini kako na tim bonusima kladionice gube jer besplatno daju jednaki iznos sredstava uplate igraču. Međutim, kao što smo rekli, kod takvih bonusa postoje i uvjeti te odredbe koje se moraju ispuniti kako bi bonus sredstva bilo moguće podići s računa.

Bilo bi pomalo suludo igračima omogućiti 100% na njihovu prvu uplatu, a zatim im dopustiti da odmah isplate duplo više sredstava nego što su prvobitno uplatili. Zato je od iznimne važnosti znati koji su uvjeti bonusa prije njegovog samog iskorištavanja.

Najčešći uvjeti i odredbe kod bonusa

Kada se osvrnemo na uvjete i odredbe koje bonusi kladionica mogu imati, dolazimo do zaključka da će oni uglavnom biti slični, a dvije vrste uvjeta koje je potrebno zadovoljiti za podizanje bonus sredstava pojavljuju se puno češće od ostalih.

Prvi uvjet je koliko puta je potrebno odigrati puni iznos bonus sredstava kako bi se ona mogla podići. Primjerice, u nekim slučajevima igrač će bonus sredstva ukupno morati odigrati 10 puta na svojim listićima kako bi ih mogao podići. Naravno, što je manji broj puta koliko igrač mora uložiti bonus sredstva, on će biti privlačniji.

Drugi najčešći uvjet za “obranu” bonus sredstava je tip listića na koji se ona moraju igrati. Primjerice, u nekim kladionicama bi mogla postojati situacija u kojoj se igranje bonus sredstava računa samo ako su uplaćena na jedan par neke minimalne kvote, a u drugim kladionicama moglo bi se tražiti da listić ima minimalno nekoliko parova s njihovim odgovarajućim minimalnim kvotama.

Kladionice bonus dobrodošlice i njegove uvjete mogu formirati kako god žele, ali najčešće ćete pronaći ova dva uvjeta kada su bonusi kladionica u pitanju i vjerujemo kako bi bilo korisno naviknuti se na njih.

Bonusi kladionica se ne moraju koristiti

Prije nego što spomenemo kako zapravo izgleda bonus ponuda u Hrvatskoj kada je riječ o domaćim kladionicama, vrijedi napomenuti nešto što možda neće znati svaki novi ljubitelj aktivnosti klađenja. Naime, bonusi u kladionicama se ne moraju iskoristiti ako igrači to ne žele. Kladionica bonus kreira kao način da dovede nove igrače, ali to nije uvjet da biste igrali u njima.

Oni su kreirani na način da svakako mogu pomoći na putu do osvajanja željenih iznosa sredstava, međutim, ne moraju se iskoristiti ako igrač odluči da mu nisu privlačni ili da se ne slaže s nekim od uvjeta i odredbi koje će uvijek biti priložene uz bonus ponudu.

Tada može na jednostavan način odbiti bonus ponudu i kladiti se na način na koji bi se kladio bez nje.

Najbolji bonusi na online kladionicama u Hrvatskoj

Kao što smo rekli, u Hrvatskoj postoji jedna zavidna brojka online kladionica što znači da igrači zaista imaju velik izbor gdje igrati i na što se kladiti. Sve one dolaze s nekim svojim bonusima i može se slobodno reći kako je ponuda bonusa u hrvatskim kladionicama raznolika. Ono što nije tako česta pojava u Hrvatskoj su pak kladionice koje daju bonus bez uplate. Sasvim je jasno da bi taj tip bonusa bio jako privlačan mnogim novim igračima, ali na njega još nismo naišli.

Bilo kako bilo, osvrnut ćemo se na ponudu postojećih bonusa i reći nešto više o najboljim bonusima na online kladionicama koji se trenutno nalaze u ponudi, a oni dolaze iz ujedno najpopularnijih kladionica u Hrvatskoj kao što su Prva Sportska Kladionica, Germania, Favbet i Supersport.

Favbet kladionica

Bonusi kladionice Favbet

Favbet je kladionica koju mnogi zapravo ne znaju pod ovim imenom, već im je poznatija pod nekim od prijašnjih koja glase Fortuna i Favorit. Možemo reći kako se sada nalazi u samom vrhu najboljih hrvatskim kladionica, a toj su tituli prilagodili svoj Favbet bonus dobrodošlice.

Naime, u Favbetu postoji više pogodnosti kada je bonus dobrodošlice u pitanju, a ona najjednostavnija je svakako 100% na prvu uplatu. Favbet bonus dobrodošlice trenutno je najveći bonus kladionica koje ćemo spomenuti, a njegov maksimalni iznos je čak 700 eura. Minimalni iznos koji je potrebno uplatiti kako bi se ovaj bonus iskoristio je 15 eura. Kako bi igrač dobio svoja bonus sredstva, potrebno je inicijalnu uplatu odigrati barem 20 puta.

Uz njega, kako navode na stranici Favbeta, povodom novog dizajna i izgleda websitea kladionice, uz bonus od 100% na prvu uplatu, igrači će dobiti i 30 eura risk free beta te 200 besplatnih vrtnji u nekim od casino igara. Upravo zato će se mnogi odlučiti za Favbet kada su kladionice sa bonusom dobrodošlice u pitanju.

BONUS

700€ bonus na prvu uplatu, 30€ risk-free bet

FREE SPINS BONUS

50 besplatnih vrtnji

95%
TOTAL SCORE

Prva Sportska Kladionica

Bonusi PSK kladionice

Prva Sportska Kladionica ili PSK, kao što joj samo ime kaže, je prva kladionica u Hrvatskoj. Od samog početka svog poslovanja pa sve do danas, uspjela je zadržati svoj visok nivo kvalitete i ponude, a na istoj su razini i bonusi ove kladionice. PSK bonusi danas su zaista raznoliki, ali prvo ćemo se okrenuti onom najpopularnijem.

PSK bonus dobrodošlice ili PSK bonus na prvu uplatu poprilično je jednostavan. Svi novi igrači koji po prvi put uplate iznos od 5 do 100 eura, dobit će isti taj iznos i u bonus sredstvima

Kako bi bonus dobrodošlice igrači mogli isplatiti ili nastaviti s njim igrati, potrebno je uplaćenu svotu odigrati samo jednom na listiću/listićima uz minimalni ukupni tečaj 2.5 i minimalno 2 događaja na svakom listiću.

PSK bonus dobrodošlice tako se zapravo sastoji od dva dijela i jedini je bonus dobrodošlice koji je uspio objediniti 100% na uplatu s risk free betom. Možemo reći i da su PSK bonusi za nove igrače zadnjih godina imali vrlo inovativne oblike tako da će biti zanimljivo vidjeti što nose u svojoj budućnosti.

BONUS

100 EUR bonusa na prvu uplatu

FREE SPINS BONUS

50 besplatnih vrtnji

85%
TOTAL SCORE

Germania kladionica

Bonusi Germania kladionice

Germania bonus dobrodošlice trenutno nudi jedan od najvećih iznosa koji će poduplati svojim igračima nakon uplate. On iznosi čak 450 eura, ali ipak neće biti dodijeljen odjednom. Naime, riječ je o bonusu koji nosi ime Hattrick bonus, a razlog tome je što dolazi u tri dijela.

Hattrick bonus tako predstavlja bonus od 50% od prve uplate, 100% od druge te 200% od treće uplate tijekom trajanja promocije. To znači da će igrači zapravo dobiti Germania bonus dobrodošlice tri puta, odnosno na svoje prve tri uplate. Mora se reći kako takav bonus ne postoji trenutno drugdje u Hrvatskoj, ali i da ta ponuda djeluje izuzetno privlačno.

Vrijedi napomenuti i kako za ovaj Germania bonus na registraciju odnosno prvu uplatu za sva tri bonusa igrač može uplatiti minimalno 5 eura, dok su maksimalne uplate za prvi bonus 65 eura, drugi bonus 135 eura, a za treći 250 eura. Kako bi se bonus sredstva mogla podići potrebno je iznos bonus sredstava uložiti četiri puta uz određene uvjete listića. Pritom je igraču na raspolaganju više igara, a uplata na svakoj od njih ima definirano sudjelovanje u ostvarivanju potencijalnog bonusa, i to na sljedeći način:

 • Klasično klađenje – 100% od uloga na listićima sa minimalno 4 događaja i minimalnim tečajem od 1,45 pojedinačno po svakom događaju. U slučaju sistemskih listića, minimalni broj redova po kombinaciji je 4.
 • Uživo klađenje – 20% od uloga na svim listićima sa najmanje 2 događaja i minimalnim tečajem od 1,20 pojedinačno po svakom događaju ulazi u zbroj za odigravanje.
 • Klađenje na loto izvlačenje – 30% uloga na listićima gdje je minimalno 3 odabrana broja, i to listića brzih izvlačenja (Grčki kino, Poljski kino, Češki kino, Češki brzi kino, Talijanski 10e, Španjolski ekspres i Mađarski putto).
 • Klađenje na virtualne igre – 30% od uloga na nesistemskim listićima sa minimalno 2 para ulazi u zbroj za odigravanje.
BONUS

Bonusi od 50%, 100% i 200% na prve tri uplate

90%
TOTAL SCORE

Supersport kladionica

Bonusi kladionice Supersport

Supersport je kladionica koja pomalo svojom sportskom ponudom zaostaje za ostalim spomenutim kladionicama, ali taj nedostatak nadoknađuju drugim zanimljivim značajkama. Kada su Supersport bonusi u pitanju, na prvu uplatu igrači mogu dobiti maksimalno 70 eura.

Kako bi igrači mogli isplatiti svoj Supersport bonus na prvu uplatu, moraju odigrati određeni iznos svoje uplate.

 • Kada odigraju za ukupno 70 eura, isplatit će im se 17,50 eura.
 • Kada odigraju za ukupno 140 eura, isplatit će im se 17,50 eura.
 • Kada odigraju za ukupno 210 eura, isplatit će im se 17,50 eura.
 • Kada odigraju za ukupno 280 eura, isplatit će im se 17,50 eura.

Sličan princip vrijedi i za uplate manje od 70 eura kada su u pitanju Supersport bonusi jer će se igračima u četvrtinama isplaćivati bonus sredstva. Za primjer uzmimo situaciju u kojoj igrač uplaćuje 10 eura kako bi u konačnici dobio 10 eura bonusa.

 • Kada odigra za ukupno 10 eura, isplatit će mu se 2,50 eura.
 • Kada odigra za ukupno 20 eura, isplatit će mu se 2,50 eura.
 • Kada odigra za ukupno 30 eura, isplatit će mu se 2,50 eura.
 • Kada odigra za ukupno 40 eura, isplatit će mu se 2,50 eura.

Igrači mogu i na samoj stranici bonusa izračunati koliko će sredstava dobiti prilikom igranja za određeni iznos putem kalkulatora kreiranog za Supersport bonus za nove igrače.

Listići koji se računaju u ovoj bonus ponudi su samo oni koji sadrže minimalno 3 para te im je minimalni tečaj 2.50.

Igrači imaju velik izbor bonusa

Budući da svaka kladionica bonusima pokušava privući nove igrače, sasvim je jasno da igrači danas zaista imaju velik izbor kada se odluče da su im bonusi kladionice privlačna opcija u samom staru i prvoj uplati. Naravno, postoji još nekolicina bonusa koji su dostupni igračima, ali odlučili smo navesti one u najpopularnijim hrvatskim kladionicama koje osim bonusa imaju i najveće ponude sportova te dodatne značajke koje odudaraju od ostataka konkurencije.

U konačnici, kladionica bonus dobrodošlice kreira i jer je to ono što igrači najviše žele te od čega mogu najviše profitirati. Gotovo svaka kladionica besplatan bonus danas mora imati u svojoj ponudi, a najljepša stvar je ona koju smo ranije spomenuli – bonusi kladionice ne ovise jedan o drugom, odnosno igrači mogu imati račun u koliko god kladionica žele tako da su im zapravo svi bonusi dostupni i jedan neće poništiti drugi.

Bonusi kladionice i bonusi dobrodošlice

Kako odabrati idealni bonus za sebe?

Različitim tipovima igrača odgovarat će i različiti bonusi kladionica koji se nude. Naravno, to može ovisiti o raznim faktorima, a svakako jedan od glavnih je onaj koji kaže koliko sredstava zapravo igrač želi uplatiti na svoj račun. Kao što možemo vidjeti na ovom popisu, postoje zaista različiti iznosi bonusa, a nekima možda neće biti privlačan onaj koji ima previsoku maksimalnu granicu uplate jer ne planiraju uplatiti toliko sredstava. Isto vrijedi i za obratne situacije.

Iznos bonusa nije jedini kriterij po kojem bi se bonus dobrodošlice mogao odabrati. Svakako je bitno pogledati i dalje od samog bonusa te pokušati identificirati nudi li kladionica koju ste odabrali zapravo sve ono što želite prilikom klađenja. To mogu biti stvari kao što su metode uplate i isplate, korisnička podrška, ponuda sportova, pa i sam proces registracije.

Neka bi kladionica tako mogla imati sportove na koje se želite kladiti u svojoj ponudi, dok bi druga mogla biti bez njih i to bi već samo po sebi trebalo biti jasan pokazatelj i smjernica gdje igrati. Uz to, neki igrači će možda samo putem određene metode uplate moći uplatiti svoja sredstva, a zato je bitno da kladionica ima tu metodu u svojoj ponudi.

Uz ove primjere, svakako postoji još puno kriterija, ali oni isključivo ovise o igraču i njegovim potrebama. Bonusi kladionica mogu na prvi pogled biti jako privlačni, ali nakon što istražite njihove uvjete i odredbe, istražite i same značajke kladionice. Možda će vam to oduzeti malo više vremena, ali u konačnici će se isplatiti.