Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Belgija će ispasti, a Maroko je ‘zicer’! Pogledajte i kako kladionice vide sudbinu Hrvatske

Hrvatska je favorit za osvajanje skupine, ali su Marokanci najsigurniji putnici za nokaut fazu prema procjenama kladionica.

Hrvatska Maroko prijenos
Foto: A.Taoualit / Shutterstock.com

Sitno brojimo do sudbonosne utakmice Hrvatske na svjetskom prvenstvu u Kataru. Još nam je preostala jedna utakmica i to protiv Belgije za koju kruže glasine da su u rasulu. Iako su Belgiju i Hrvatsku prije prvenstva stavljali kao sigurne putnike u nokaut fazu, ipak vjerojatno nećemo gledati takav scenarij. Maroko se pokazao kao jako dobar takmac i njima upravo kladionice najviše vjeruju nakon dva kola.

Koeficijent na njih je 1,08 i gotovo pa je sigurno da su oni sljedeći putnici dalje. Imaju utakmicu protiv Kanade, a bod bi im bio dovoljan da osiguraju nokaut fazu turnira. Kladioničarske kuće vjeruju i ‘Vatrenima’. Naime, na Hrvatsku je koeficijent 1,30. Hrvatska s neodlučenim rezultatom ide dalje. Postoji opcija i da s porazom odemo među odabrano društvo, ali onda Kanada mora pobijediti Maroko s većom razlikom nego što bi eventualno Belgija pobijedila Hrvatsku.

Kao što već znamo, Kanada je već ‘doma’, tako da je preostala Belgija. Na njih je koeficijent 4,00 i njima igra samo pobjeda protiv Hrvatske. Oni imaju tri boda i neriješen ishod im ne bi bio dovoljan, čak ni u slučaju poraza Maroka. Ako uzmemo u obzir stanje u svlačionici, ali i igru općenito, brončani iz Rusije imati će izuzetno težak posao.

Možda neočekivano, ali Hrvatska je prema kladionicama glavni favorit za osvajanje skupine F. Na Hrvatsku je koeficijent 1,95, dok je na Maroko 3,00. Sve ćemo saznati u četvrtak s početkom u 16:00, kada počinju preostale dvije utakmice iz naše grupe. Mi se samo nadamo da će Hrvatska izići kao jedan od putnika za nokaut fazu.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Nogomet

Povratak Alena Halilovića u hrvatski klupski nogomet nije ispao kako je planirao i sada mora ponovo krenuti od nule, kako bi oživio svoju nogometnu...

Rukomet

Hrvatska je stalni sudionik Svjetskih prvenstava u rukometu, a od samostalnosti je osvojila čak pet svjetskih odličja. Jedno od tih odličja ipak je vrjednije...

Nogomet

Završio je zimski prijelazni rok u najjačim nogometnim ligama, s nekoliko važnih transfera hrvatskih nogometnih reprezentativaca.

Rukomet

Nakon neuspjeha na netom završenom Svjetskom prvenstvu u rukometu, krenule su rasprave o tome zaslužuje li Hrvoje Horvat ostati izbornik reprezentacije ili ne. Mnogi...