Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Bivši svjetski prvak želi meč s Filipom Hrgovićem: Smatra da je on jedan od najboljih protivnika

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, Anthony Joshua, istaknuo je želju da uđe u ring s nekoliko boksača među kojima je i naš Filip Hrgović.

FOTO: Screenshot/ Instagram

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji, Anthony Joshua, želi se vratiti na pobjedničke staze. Naime, njega interesira meč s nekoliko boksača među kojima je i FIlip HrgovićNaravno, Joshua ne misli da je Hrga lagan zalogaj, ali on to ni ne želi. Želi se okušati s velikim imenima, kako bi dokazao da spada u sam vrh boksa.

Hrgović vjerojatno ne bi imao ništa protiv ovakvog scenarija, jer je već nekoliko puta istaknuo da je vrijeme za borbe s onima najboljima.

– Da, borio bih se protiv Otta (Wallina), a borio bih se i protiv Dilliana (Whytea) i Hrgovića također. Volim se boriti s dobrim protivnicima. Uvijek sam smatrao da je boriti se protiv najboljih u mojoj eri jednako bitno kao postati prvakom. Uvijek je postojala neka stigma da biram protivnike. Ja volim preuzimati rizik. Popularnost nije ono što vas čini dobrim boksačem. Vaše vještine kao borca ono su što će vas učiniti popularnim. Natjecanje s najboljima i treniranje za takve mečeve podiglo me na višu razinu. Ovi tipovi možda nisu najpopularniji na društvenim mrežama, ali su kvalitetni borci. Ne planiram sjediti ovdje i govoriti vam nešto tipa: ‘Ne, oni su loši‘. Odat ću poštovanje tamo gdje je zasluženo i nikad neću podcijeniti nekog s kime se nalazim u ringu. Tako moramo svi razmišljati – istaknuo je bivši svjetski prvak.

Sve u svemu, situacija u teškoj kategoriji je i više nego zanimljiva. Puno je kvalitetnih boksača, koji se nažalost premalo bore zbog raznoraznih interesa menadžera i lobija. Nadamo se da će se to promjeniti i da ćemo uskoro možda i Hrgovića gledati u nekom meču za svjetske titule.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Borilački sportovi

Tyson Fury se nakon pobjede obračunao s Oleksandrom Usykom te usmeno dogovorio meč s njim.

Borilački sportovi

Roberto Soldić će za nešto više od tjedan dana debitirati unutar ONE FC-ovog kaveza.

Borilački sportovi

Ukoliko Oleksandr Usyk odbije borbu s Filipom Hrgovićem, u tome slučaju gubi IBF pojas, a Filipu se otvara nekoliko opcija za borbu se nekim...

Borilački sportovi

Alen Babić saznao je ime svojeg sljedećeg protivnika. Borit će se protiv Riyada Merhyja u meču koji će odrediti sljedećeg izazivača za pojas u...