Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Eurojackpot u novoj godini – kakav rezultat očekivati?

Foto: Shutterstock

Cijenjeni čitatelji u novu godinu ulazimo jako te vam odmah dajemo do znanja kako će naš fokus barem u prvom kvartalu biti upravo na ovoj igri. Prvi u nizu tekstova koje ćemo objaviti jest ovaj u kojemu ćemo se pozabaviti predviđanjima Eurojackpot izvlačenja. Da li je došlo pravo vrijeme da netko iz Hrvatske odnese glavnu nagradu? Nastavite čitati i saznajte što mi mislimo o tome.

Eurojackpot rezultat – Hrvatska još čeka svog pobjednika

Ova igra je ušla u svoju 11. godinu postojanja. Sve je krenulo 2012, a Hrvatska se ostalim državama u kojima se igra priključila 2015. godine. Dakle, već i kod nas je blizu cijelo jedno desetljeće kako možemo sudjelovati u izvlačenjima Eurojackpota. No, u tih osam godina, još niti jednom nismo imali osvajača glavne nagrade. Rezultati su nekoliko puta donijeli lijepe iznose u ruke i novčanike naših građana, pa tako i u posljednjem kolu u kojemu je netko osvojio više od osam tisuća eura, no nikada do sada Hrvat ili Hrvatica nisu pogodili sve dobitne brojeve. 

Nadamo se kako će se to u novoj godini promijeniti, ali kako bi se to zaista i dogodilo, morate biti uporni u sudjelovanju. Nitko nije osvojio jackpot nakon prvih 20 ili 30 listića. Zapravo, vjerojatno ga nitko nije osvojio niti nakon prvih 100. Ne dajte da vas to obeshrabri. Igre na sreću ovoga tipa traže od vas puno strpljenja i mnogo sati analiziranja i usporedbi prijašnjih rezultata. 

Kada se već dotičemo provjere rezultata koje gledate u svrhu analiziranja, želimo istaknuti kako vam je na raspolaganju naša arhiva u kojoj su svi rezultati izvlačenja kroz posljednjih pet godina. Naravno, tu nisu samo Eurojackpot rezultati, nego i rezultati za ostale 24 loto igre koje su u ponudi. 

Hoće li Eurojackpot rezultati izvlačenja donijeti jackpot u Hrvatsku?

Nažalost, na ovo pitanje nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću tvrditi da hoće. Ali, ono što možemo reći je da bi se to zaista moglo dogoditi u godini koja je pred nama, a evo i zašto. 

Ako pogledate rezultate Eurojackpota u globalu, vidjet ćete da male zemlje kao što je naša općenito imaju “manje sreće”. Naravno, to nije doista tako nego je jednostavno manje igrača. Manje zemlje imaju jednog ili nijednog dobitnika glavne nagrade, a ni u ostalim nagradnim pragovima u kojima je moguće osvojiti veće iznose (drugi i treći) nisu se baš proslavile. 

S obzirom da je omjer igrača i broja stanovnika kod nas zaista impresivan, vjerujemo kako bismo baš mi mogli biti ti koji će promijeniti ovaj statistički pokazatelj. Još jedna činjenica koju treba uzeti u obzir jest da se većina velikih dobitaka osvaja petkom. Dakle nemojte propustiti uplatu i izvlačenje petkom jer upravo taj dan je onaj koji u praksi igračima donosi više uspjeha.

Najveći dobitak koji je objavila Hrvatska lutrija

Prema službenim informacijama koje objavljuju službeni operatori (među njima je i Hrvatska lutrija), najveći dobitak koji su neki Hrvat ili Hrvatica osvojili iznosio je 17 milijuna eura. Po našoj staroj valuti koju ćemo definitivno pamtiti još neko vrijeme, to je iznosilo otprilike 123 milijuna kuna! Definitivno dobitak koji bi bilo kome od nas značio rješavanje svih financijskih pitanja. 

Osim ovog mega iznosa, bilo je tu i situacija u kojima su dobitni brojevi donijeli iznose manje od ovoga, ali veće od milijun kuna. Takav iznos možete osvojiti i vi. Sve što trebate je kreirati korisnički račun na Lottomatu, položiti na njega sredstva te složiti svoju kombinaciju. Ako se pitate zašto biste trebali igrati kod nas, a ne na stranicama HL-a, dopustite da vam odgovorimo na to pitanje s tri činjenice.

  • Osim same uplate brojeva, kod nas vas čekaju razne informacije koje će vam pomoći pri slaganju kombinacija
  • Prilikom prve uplate nagrađujemo vas s besplatnim listićem za Euromillions lutriju
  • Omogućena vam je provjera rezultata za sve igre iz ponude i to potpuno besplatno

Ovo su samo neke od usluga i pogodnosti koje vam nudimo stoga ne gubite vrijeme i pridružite nam se što prije. Garantiramo vam da će vam se cijela percepcija igranja loto igara promijeniti, a to i je naša misija. Približiti lutriju svima te pokazati kako je ovo jedan prekrasan i zanimljiv hobi uz koji se može i zaraditi.

Najbolje online kladionice

95%
TOTAL SCORE

700 EUR bonusa na prvu uplatu

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

90%
TOTAL SCORE

Bonusi od 50%, 100% i 200% na prve tri uplate

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

85%
TOTAL SCORE

100 EUR bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

75%
TOTAL SCORE

70 EUR bonusa na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Klađenje

Ljubitelji kladionice koji vole igrati u nekoj od hrvatskih kladionica, mogli bi primijetiti da njihov listić nakon uplate zapravo nema smisla. Primjerice, uložili su...