Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Favbet nudi novu metodu plaćanja: Stigao je popularni Skrill

Foto: Vera Aksionava / Shutterstock.com

Postoje mnogi načini na koje igrači online kladionica mogu vršiti vlastita plaćanja. Od bankovnih računa, preko Aircasha i A-bona, do sve popularnijeg Skrilla. Upravo je Skrill odnedavno nova metoda plaćanja u Favbet kladionici. Sada su transakcijski kanali u ovoj kladionici još raznovrsniji.

Sve metode plaćanja koje smo naveli, dostupna su u Favbetu, uz ono tradicionalno – plaćanje gotovinom u poslovnici. Ono što je odlična vijest za korisnike Favbet kladionice, putem Skrilla možete isplatiti i dobitak, uz to što je moguće uplaćivati novac. Ovu značajku nemaju svi domaći priređivači igara na sreću. Na svoj Skrill račun možete uplatiti minimalno 5 €, a maksimalno 10.000 €. Što se tiče isplate, minimalno možete isplatiti 5 €, a maksimalno 5.000 €.

Što je Skrill?

Skrill je usluga plaćanja koja Vam omogućuje brzo slanje novca i plaćanja uz niske naknade diljem svijeta. Ocijenjena je kao jedna od najbrže rastućih usluga prijenosa novca u Europi. Sa sjedištem u Londonu, tvrtka opslužuje gotovo 120.000 korisnika u više od 30 zemalja.

Ova metoda plaćanja besplatna je za korištenje samo ako primate novac. Međutim, ako imate poslovni račun na Skrillu, mogu se primijeniti naknade ovisno o statusu Vašeg računa i prirodi Vašeg poslovanja za primanje novca. Što se tiče plaćanja, ono funkcionira u tri koraka – napravite si račun i dovršite korake verifikacije, izvršite plaćanja i na kraju povucite sredstva.

Najbolje online kladionice

95%
TOTAL SCORE

700€ bonus na prvu uplatu, 30€ risk-free bet

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

90%
TOTAL SCORE

Bonusi od 50%, 100% i 200% na prve tri uplate

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

85%
TOTAL SCORE

100 EUR bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

Ostavi komentar