Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

FNC je prepoznat proizvod: Domaća MMA organizacija stala uz bok najvećim gigantima ovoga sporta

Pogledajte podatak koji dovoljno govori o popularnosti FNC-a u Hrvatskoj, a vjerujemo i u regiji.

FOTO: Screenshot/ Instagram

Da je domaće najbolje potvrdila je jedna domaća priča. Naime, FNC (Fight Nation Championship) organizacija je koja je postala pravi hit u Hrvatskoj, ali i regiji. Tek je desetak priredbi iza njih, a već su preuzeli primat u ovome dijelu Europe. Mnogi im tepaju da su najbrže rastuća organizacija u ovome dijelu Europe, a to nikako nije daleko od istine.

Organizacija je objavila i podatak u kojem se sjajno vidi koliko je promocija popularna. Naime, prema Google trendsu, FNC je najpretraživaniji pojam u Hrvatskoj, ako gledamo MMA organizacije. PFL, Bellator i ONE FC gledaju u leđa FNC-u. Zaista, impresivan podatak.

x

Screenshot/ Instagram

s

Screenshot/ Instagram

Protekla godina za njih bila je i više nego uspješna. Mnogo događaja je iza njih, a dobili su i tri nova prvaka. Dvojica Puležana našla su se na toj listi, a to su Danijel Bažant (perolaka kategorija) i Ivan Vitasović ( teška kategorija). Treći prvak je Đani Barbir (srednja kategorija). Posebno ćemo izdvojiti priredbu iz Pule koja se u rujnu održala u pulskoj areni. Predivni kadrovi s tog događaja obišli su čitav svijet, a ta priredba je na neki način bila i prekretnica u razvoju FNC-a.

Organizacija na čelu s Draženom Forgačem velikim koracima korača ka budućnosti, a najavili su da će se ove godine okrenuti i događajima u regiji. Zaista, velika je stvar imati domaći proizvod ovakve kvalitete u najbrže rastućem sportu na svijetu.

Ostavi komentar

Borilački sportovi

Drugi dan Europskog taekwondo prvenstva u Bukureštu bio je iznimno uspješan za hrvatske predstavnice i predstavnike. Osvojili su, naime, čak pet medalja u različitim...

Borilački sportovi

Stipe Mičić se neće boriti za pojas, ali ovo su četiri borca s kojima bi mogao u kavez...

Borilački sportovi

Tyson Fury se nakon pobjede obračunao s Oleksandrom Usykom te usmeno dogovorio meč s njim.

Borilački sportovi

Roberto Soldić će za nešto više od tjedan dana debitirati unutar ONE FC-ovog kaveza.