Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tenis

FOTO Gojo namjestio nišanske sprave za Davis cup! Servisom je ‘pokvario’ uređaj za mjerenje

Borna Gojo je ‘zbunio’ uređaj za mjerenje servisa. Udario je lopticu toliko jako, da je uređaj pokazao brzinu od čak 450 km/h.

Screenshot/ YouTube

Još je samo malo preostalo do završnog turnira u Davis cupu. On će se od 21. do 27. studenog odigrati u Malagi, a prvi protivnici su nam upravo domaćini Španjolci. Olakotna okolnost je to što njima neće igrati dva najbolja igrača, Rafael Nadal i Carlos Alcaraz. Taj susret je četvrtfinale turnira.

Naši su već stigli u Malagu i pripremaju se za izazove koji ih čekaju. Borna Gojo je posebno motiviran, toliko, da je uspio ‘zbuniti’ i stroj za mjerenje servisa.

Screenshot/ HTS

Uređaj za mjerenje brzine servisa je pokazao brzinu od čak 450 Km/h. Što je debelo iznad službenog rekorda kojeg drži Australac Sam Groth. On je 2012. na turniru u Busanu odservirao 263 km/h. Od naših tenisača, najbrži je imao Ivo Karlović. ‘Div sa Šalate’ je udario lopticu toliko jako da je dosegla brzinu od 251 km/h.

Nadamo se da će Gojo ovakvu brzinu servisa prenijeti i na mečeve u Davis cupu te da će oni biti neuhvatljivi za protivničke igrače.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tenis

Hrvatska Davis cup reprezentacija poražena je u polufinalu završnog turnira u Malagi. Australski par, Purcell/Thompson, bio je bolji od Pavića i Mektića.

Tenis

Rutinerski je ovo bilo. Borna Ćorić je u dva seta slavio u prvom dvoboju polufinala Davis Cupa. Pobijedio je 90. igrača svijeta, Thanasisa Kokkinakisa....

Sport

Na teniski teren u Malagi izašli su Borna Ćorić i Thanasi Kokkinakis, u dvoboj koji je izuzetno važan za daljnju sudbinu obje reprezentacije

Sport

Marin Čilić odveo je Hrvatsku u polufinale Davis cupa. Pobjedom protiv Španjolca Pabla Carrena Buste, donio je konačnih 2:0.