Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tenis

FOTO Gojo namjestio nišanske sprave za Davis cup! Servisom je ‘pokvario’ uređaj za mjerenje

Borna Gojo je ‘zbunio’ uređaj za mjerenje servisa. Udario je lopticu toliko jako, da je uređaj pokazao brzinu od čak 450 km/h.

Screenshot/ YouTube

Još je samo malo preostalo do završnog turnira u Davis cupu. On će se od 21. do 27. studenog odigrati u Malagi, a prvi protivnici su nam upravo domaćini Španjolci. Olakotna okolnost je to što njima neće igrati dva najbolja igrača, Rafael Nadal i Carlos Alcaraz. Taj susret je četvrtfinale turnira.

Naši su već stigli u Malagu i pripremaju se za izazove koji ih čekaju. Borna Gojo je posebno motiviran, toliko, da je uspio ‘zbuniti’ i stroj za mjerenje servisa.

Screenshot/ HTS

Uređaj za mjerenje brzine servisa je pokazao brzinu od čak 450 Km/h. Što je debelo iznad službenog rekorda kojeg drži Australac Sam Groth. On je 2012. na turniru u Busanu odservirao 263 km/h. Od naših tenisača, najbrži je imao Ivo Karlović. ‘Div sa Šalate’ je udario lopticu toliko jako da je dosegla brzinu od 251 km/h.

Nadamo se da će Gojo ovakvu brzinu servisa prenijeti i na mečeve u Davis cupu te da će oni biti neuhvatljivi za protivničke igrače.

Ostavi komentar

Prognoze utakmica

Večeras na teniskom WTA turniru u Miamiju imamo meč između Petre Kvitove i Sorane Cirstee. On bi trebao početi oko 21 sat, a prijenos...

Tenis

Danas je održan ždrijeb grupne faze Davis Cupa na kojem smo doznali koje zemlje će imati domaćinstvo skupina kao i protiv koga će reprezentacija...

Tenis

Prošlo je gotovo deset godina otkad se na teniskoj sceni pojavio Borna Ćorić, a po svom strelovitom usponu na njega sada podsjeća Dino Prižmić.

Tenis

Portugalac Nuno Borges, koji je postavljen za prvog nositelja kvalifikacija Mastersa u Miamiju, svladao je Bornu Goju rezultatom 6:4 6:7 7:6 čime je hrvatski...