Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Sport

Gdje gledati i kada počinje prijenos Pula – Sporting, 1. kola futsal Lige prvaka?

Saznajte gdje gledati prijenos Pula – Sporting. Nova makarska Apfel Arena ugostit će skupinu futsal Lige prvaka

Pula Sporting prijenos
Foto: Screenshot

Saznajte gdje gledati prijenos Pula – Sporting. Nova makarska Apfel Arena ugostit će skupinu futsal Lige prvaka.

Sutra kreće glavna runda Lige prvaka u futsalu u kojoj će Hrvatska po prvi put imati čak dva predstavnika. Nije mala stvar imati dvije momčadi među 32 najbolje u Europi, a to su Futsal Pula i makarsko Novo Vrijeme. Ždrijeb je odlučio da će obje naše ekipe zaigrati u istoj skupini, što znači da ćemo imati barem jedan klub u elitnoj rundi (među 16 klubova), budući da tri prvoplasirane momčadi prolaze dalje. Uz Futsal Pulu i Novo Vrijeme, u grupi se još nalazi moćni portugalski Sporting i kazahstanski Ayat.

U glavnoj rundi svaki će klub odigrati po tri utakmice, a svi dvoboji odigrat će se u jednoj dvorani. Domaćinstvo je palo na Makarsku, točnije, novu Apfel Arenu koja je otvorena prije nekoliko dana. Prekrasno zdanje ugostit će šest vrhunskih utakmica između srijede i subote, a svi nazočni bodrit će, ponajprije, Novo Vrijeme, ali i pulsku ekipu u borbi protiv Portugalaca i Kazahstanaca. Sporting ne treba previše predstavljati, radi se o dvostrukom europskom prvaku i aktualnom doprvaku Europe. Ayat, pak, stiže iz jake futsal nacije koja posljednjih desetak godina sve više ulaže u ovaj sport, a tijekom povijesti imala je klub koji se dvaput okitio europskim naslovom – Kairat Almaty (2013., 2015.).

Gdje gledati prijenos Sporting – Pula?

Skupinu 2 glavne runde otvorit će susret Futsal Pule i Sportinga, nakon čega će u 20:30 sati na parket istrčati igrači Novog Vremena i Ayata. Oba dvoboja, na sreću, moći ćete pogledati u izravnom prijenosu na MAXSportu. Prema trenutnim saznanjima, prijenos utakmice Pule i Sportinga moći ćete gledati na MAXSportu 2, a nude ga i neke online kladionice. Utakmica počinje u 18:00 sati.

Pula – Sporting (srijeda, 18:00 h)

Raspored skupine 2 glavne runde futsal Lige prvaka

26.10. (srijeda)

  • Sporting – Futsal Pula (18:00 h)
  • Novo Vrijeme – Ayat (20:30 h)

27.10. (četvrtak)

  • Ayat – Sporting (18:00 h)
  • Novo Vrijeme – Futsal Pula (20:30 h)

29.10. (subota)

  • Futsal Pula – Ayat (18:00 h)
  • Novo Vrijeme – Sporting (20:30 h)
Ostavi komentar