Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Gdje gledati prijenos PFL-a u kojem se bori Ante Delija?

Gdje gledati prijenos PFL-a
Foto: Screenshot

Budući da u Hrvatskoj postoji velik broj ljubitelja MMA borbi, sasvim sigurno će mnoge zanimati gdje gledati večerašnji prijenos PFL-a i borbe Ante Delije.

U Cardiffu će se večeras održati polufinala PFL-ovog (Professional Fighters League) turnira, a jedan od četiri borca koja su ga izborila je i naš Ante Delija. Njegov će protivnik u tom važnom dvoboju biti Brazilac Renan Ferreria.

Oba su borca na ovom turniru dosad svladala po dva protivnika. Delija je bio jači od još jednog Brazilca, Mattheusa Scheffela, kojeg je dobio tehničkim nokautom, a zatim je svladao i Amerikanca Sheltona Gravesa na bodove. S druge strane, Ferreira je bio uspješniji od Amerikanca Jamellea Jonesa kojeg je dobio nokautom te svog sunarodnjaka Klidsona Abreua kojeg je dobio na bodove.

Podsjetimo, pobjednik ovog turnira doći će do nagrade od čak milijun dolara, a Delija je prošle godine došao na korak od njezinog osvajanja. U finalu ovog turnira od njega je na bodove bio bolji Bruno Cappelozza. U toj borbi Brazilac je jednostavno bio bolji, a nadamo se da Ante iz nje izvukao sve ono korisno što bi mu moglo dobro doći danas i u eventualnom novom finalu ako ga uspije izboriti.

Priredba počinje u 18 sati

Ova će velika PFL-ova priredba u glavnog gradu Walesa započeti u 18 sati, što znači da bi Delija trebao nastupiti s početkom oko 20 sati. Međutim, prema nekim procjenama i poznavanjem činjenice kako se u ovakvim priredbama termini borbi pomjeraju, moguće je da ćemo njegovu gledati tek oko 22 sata.

Gdje gledati prijenos PFL-a?

Prijenos ove izuzetno bitne borbe Ante Delije koji je u lovu na milijun dolara bit će moguće pogledati na sportskom kanalu Arena Sport 2. Također, hrvatske kladionice na svojim stranicama često igračima pružaju mogućnost gledanja sportskih događaja uživo, tako da bi se i ovaj mogao naći među njima.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Borilački sportovi

UFC se prisjetio najvećeg uspjeha Mirka Filipovića. Radi se o osvajanju PRIDE-ovog turnira u otvorenoj težinskoj kategoriji 2006. godine.

Atletika

Saznajte gdje gledati Hanžekovićev memorijal, najpoznatiji hrvatski atletski miting na kojem će nastupiti Sandra, Filip, Crouser, Allman,...

Komentar

Kreirati listu najpopularnijih sportova u Hrvatskoj definitivno nije posve jednostavan zadatak. Iako svi uglavnom znamo koji je hrvatski sport broj 1, svatko bi imao...

Gdje gledati

Saznajte gdje gledati Hrvatska - Izrael, utakmicu koja bi mogla biti odlučujuća na putu do desetog uzastopnog europskog prvenstva