Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Rukomet

Goran Perkovac objavio svoj prvi popis: Povratak otpisanih

Perkovac
Foto: Screenshot

6. ožujka okupit će se rukometna reprezentacija, po prvi put pod vodstvom novog izbornika Gorana Perkovca. Razlog okupljanja su utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine, koje će se odigrati protiv Nizozemske u gostima i kod kuće.

Puno smo čitali o tome koga bi Perkovac mogao zvati, a glavna tema bili su neki od igrača koji dugo nisu igrali u reprezentaciji poput Manuela Štrleka. Sve dileme novim su popisom otklonjene, a Perkovac je održao svoju riječ i u reprezentaciju ponovno pozvao “otpisanog” Štrleka, kao i povratnika Stepančića, uz neka nova imena i igrače koje nismo viđali u zadnje vrijeme u reprezentaciji.

Pogledajte kako izgleda novi igrački kadar na objavi koja je prenesena na službenom Twitter profilu Hrvatskog rukometnog saveza:

Vrijedi napomenuti i da se među rezervama nalaze sljedeći igrači: Dino Slavić, Davor Ćavar, Tomislav Severec, Šime Ivić, Ivan Čupić, Paolo Kraljević, Nikola Grahovac i Karpo Sirotić.

Hrvatska će 8. ožujka gostovati kod Nizozemske, a utakmica u Hrvatskoj odigrat će se 12. ožujka. Hrvatska je jedina reprezentacija u skupini koja je slavila u obje svoje utakmice, tako da bi nakon ovog dvomeča mogla osigurati prvo mjesto u skupini kvalifikacija.

Ostavi komentar

Prognoze utakmica

Danas se nastavlja Liga prvaka u rukometu za žene, a susret koji nam se svidio je između Storhamara i Odensea. On počinje u 18...

Rukomet

Najbolja hrvatska rukometašica zadnje dvije godine, Ana Debelić, na jedan će duži period izbivati s rukometnih terena. Sigurno je nećemo gledati u akciji do...

Prognoze utakmica

Večeras će u danskoj rukometnoj ligi za žene ekipa Odensea u svojoj dvorani dočekati Ajax. Ta utakmica počinje u 19 sati i 30 minuta,...

Komentar

Je li Perkovac kompetentan za vođenje naših rukometaša, nitko se nije zapitao. Ali ga se gledalo kroz prizmu legendarnoga kapetana iz 1996.