Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Hrgović protiv Joshue? Najmoćniji čovjek današnjeg boksa vidi to kao jednu od opcija

Foto: Screenshot/ Instagram

Nakon što je upisao još jedan poraz od Ukrajinca, Oleksandra Usyka, bivši svjetski prvak, Anthony Joshua je u potrazi za sljedećim protivnikom. On je u traganju za boksačem s kojim bi se vratio u igru za ponovni napad na pojas.

Najmoćniji čovjek današnjeg boksa, Eddie Hearn, najavio je nekoliko imena, koji bi bili eventualni Joshuini protivnici, a nama najvažnije je ono Filipa Hrgovića.

– Imate Hrgovića koji je sad pobijedio. Mislim da je pružio slabu predstavu. Zhilei Zhang je izgledao dobro. Otto Wallin je imao neizvjesnu borbu s Tysonom Furyjem – rekao je Hearn.

Iako je uputio kritiku prema našem borcu, svjestan je Hearn da je Filip u samom vrhu boksačke teške kategorije. Njegova predstava protiv Zhanga, možda i nije bila najbolja, ali postoje i određeni razlozi koji bi bili krivci za nešto lošiji nastup. U prvi plan tu upada smrt njegovog oca Pere, koja je sigurno ostavila trag na našeg teškaša.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Komentar

Kreirati listu najpopularnijih sportova u Hrvatskoj definitivno nije posve jednostavan zadatak. Iako svi uglavnom znamo koji je hrvatski sport broj 1, svatko bi imao...

Borilački sportovi

Od 11. pa do 24. ožujka u Poreču se održava Europsko boksačko prvenstvo do 22 godine, a Hrvatska ima neke odlične predstavnike. Zasada najbolje...

Borilački sportovi

Kanađanka bila prejaka

Borilački sportovi

U drugom kolu na Meksikanca Romera