Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Hrgović u SAD-u trenira s borcem kojeg je Mirko Filipović savladao dva puta

Hrgović brusi formu u SAD-u s borcem kojeg je Cro Cop dva puta pobijedio.

FOTO: Screenshot/ Instagram

Filip Hrgović brusi fomu za predstojeće izazove koji ga čekaju. Ponovno je ujedinio snage s bivšim trenerom Pedrom Diazom s kojim je već trenirao te čeka da dobije novi meč. Spominjao se meč za titulu protiv Oleksandra Usyka, ali kako to u boksu inače biva, stvari su se zakomplicirale. Usyk će vjerojatno ići na Furyja, dok će Hrgović svoju šansu morati tražiti na drugom mjestu.

FOTO: Screenshot/ Instagram

Dok on čeka, koristi to vrijeme za pripreme. U SAD-u trenira s bivšim dvostrukim protivnikom Mirka Filipovića. Radi se o Jarrellu Milleru ili ako ćemo ga zvati nadimkom, ‘Big Baby’. On je od Mirka izgubio na K-1 turniru u Zagrebu, a zatim na Glory priredbi u Los Angelesu.

S druge strane, njegovu posljednju fazu boksačke karijere obilježio je doping skandal, a to je bilo uoči meča s Anthonyjem Joshuom. Do tog meča nikad nije došlo, a kasnije je ‘uletio’ Oleksandr Usyk koji je u dva navrata bio bolji od Britanca.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Borilački sportovi

Filip Hrgović je i službeno ostao bez borbe s Usykom, ali evo s kim bi Hrgović mogao u ring.

Borilački sportovi

Mirko je putem facebooka odgovorio na provokativan komentar jednog pratitelja.

Borilački sportovi

Tyson Fury se nakon pobjede obračunao s Oleksandrom Usykom te usmeno dogovorio meč s njim.

Borilački sportovi

Prvi čovvjek boksa objavio je senzacionalnu vijest. Naime, objavio je da će sljedeći Usykov izazivač biti Filip Hrgović.