Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Imate cijelu 2023. za osvojiti nagrade u Favbet kladionici

ludi listići

Favbet slovi za jednu od najboljih kladionica u Hrvatskoj, a ako ste pročitali naše recenzije, bit će vam i jasno zašto. Jedna od njihovih najboljih značajki su bonusi i promocije koje se nude igračima, a najnovija takva trajat će kroz cijelu 2023. godinu.

Ta promocija nosi ime Ludi Listići, a baš kao što ime kaže, najuspješniji u njoj bit će upravo oni čiji su listići dovoljno ludi da bi osvojili dnevne nagrade. Dnevne nagrade će osvojiti tri najuspješnija igrača, odnosno tri igrača koji u tom danu pogode najveću kvotu na svom listiću.

Za njih su osigurane nagrade od 10 eura, a u ovoj promociji sudjeluju svi, bez posebnih dodatnih prijava. S obzirom na to da ona traje cijele godine, jasno je da svi imaju velike šanse naći se na popisu pobjednika, a odlična stvar je da isti igrač može neograničeno puta osvojiti svojih 10 eura, no samo jednom u danu.

Ludi Listići

Promocija dolazi uz neke jednostavne uvjete koje je potrebno zadovoljiti, a oni su sljedeći:

 1. „Ludi Listići“ je promocija koja će se održati od 01.01.2023. do 31.12.2023. (UTC+0) na stranici favbet.hr.
 2. Favbet svaki dan objavljuje 3 najbolja dobitna listića, koji su odgirani prethodni dan, i igračima dodijeljuje bonus. Rezultati će biti ažurirani radnim danom na stranici promocije.
 3. U promociji mogu sudjelovati svi igrači koji imaju korisnički račun na www.favbet.hr i koji imaju barem jednu običnu okladu s iznosom oklade od minimalno 3 EUR (22,60 HRK).
 4. Uvjeti koje morate ispuniti za sudjelovanje u promociji:
  -Vrsta oklade – AKO (običan listić)
  -Tip oklada – „Pre-match“, „Live“ ili kombinirane oklade
  -Minimalni iznos oklade – 3 EUR (22,60 HRK)
  -Minimalni ukupni tečaj 10
  -Oklade s oznakom “Povrat” i/ili s oznakom “Risk Free Bet” ne sudjeluju u promociji
 5. Rezultati i nagrade bit će objavljeni u roku od 72 sata od trenutka obračuna oklade. Nakon toga, korisnik će dobiti obavijest na svom korisničkom računu.
 6. U korisničkom računu, pod odjeljkom „Bonusi“, korisnik mora odabrati „Prihvati“ u roku 5 dana od trenutka kada je bonus dodijeljen.
 7. Jedan sudionik promocije može postaviti neograničeni broj oklada tijekom trajanja promocije.
 8. Dnevni bonus po jednom igraču je 10 EUR (75,35 HRK) na račun koji mora proigrati barem 1x.
 9. Bonus će biti dodijeljen trojici različitih sudionika za najbolju okladu (dobitni listići s najvećim tečajem) u skladu s ukupnim tečajem na kraju dana.
 10. Jedan sudionik promocije može dobiti neograničen broj bonusa tijekom promotivnog razdoblja, ali ne više od jednog u danu.
 11. Favbet zadržava pravo ne računati oklade ili ne dodijeliti bonus ako je, po našem mišljenju, rezultat (ili njegov dio) rezultat prijevare ili dosluha s drugim igračima.
 12. Favbet zadržava pravo promijeniti, obustaviti ili otkazati promociju u bilo kojem trenutku.
 13. Sudjelovanjem u ovoj promociji, igrač je suglasan s ovim i općim uvjetima tvrtke Favbet.
 14. Sve odluke Uprave Favbet tvrtke su konačne.
 15. Tvrtka zadržava pravo pregleda transakcija na računu u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga. Ako ovaj pregled otkrije da je Klijent (ili Klijenti) koristili strategije koje tvrtka smatra zlonamjernima, Favbet ima pravo poništiti pravo Klijenta na bonus i daljnje sudjelovanje u ovoj ponudi ili drugim ponudama Favbeta. Tvrtka neće pružiti korisniku nikakve dokaze o zlonamjernim aktivnostima.
 16. Ova ponuda je dostupna jednom po osobi, obitelji, kućnoj adresi, e-mail adresi, broju telefona, zajedničkom računalu i IP adresi.
 17. Loto listići, kao ni sportski sistemski listići ne sudjeluju u promociji.

Ako još uvijek nemate račun u Favbetu, a ova promocija vam se čini privlačnom, jednostavno se registrirajte i počnite natjecati!

Najbolje online kladionice

95%
TOTAL SCORE

700 EUR bonusa na prvu uplatu

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

90%
TOTAL SCORE

Bonusi od 50%, 100% i 200% na prve tri uplate

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

85%
TOTAL SCORE

100 EUR bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

75%
TOTAL SCORE

70 EUR bonusa na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Nogomet

Svoj prolazak dalje sa svojim klubovima osigurali su Mateo Kovačić, Josip Stanišić, Ante Rebić i Petar Musa. Modrić je jako blizu...

Klađenje

Veljača je mjesec s pregršt zanimljivih sportskih događaja, od kojih će neka kladitelji u Hrvatskoj definitivno koristiti za slaganje svojih listića. Započela je nova...

Nogomet

Do prije nekoliko godina najjači derbi HNL-a. Više nije, no možda Rijeka uspije iznenaditi Dinamo. Saznajte gdje gledati prijenos