Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

Jedan od najboljih boraca u povijesti najavio meč s Miočićem: ‘Spreman sam za meč sa Stipom’

Procurila je vijest da bi se američko-hrvatski MMA borac, Stipe Miočić vratiti u kavez. Naime, spominje se da bi se trebao obračunati s ponajboljim borcem u povijesti, Jonom Jonesom.

FOTO: Screenshot/ Instagram

Otkad je izgubio titulu teškaškog prvaka u UFC-u od Francisa Ngannoua, nismo vidjeli Stipu Miočića u najslavnijem kavezu. Pretpostavka je da se ne želi boriti protiv nikoga, osim dvojice boraca. Taj dvojac je Jon Jones i Francis Ngannou. Jones slovi kao jedan od najdominantnijih boraca u povijesti, a nakon što je ‘očistio’ polutešku kategoriju, želi se okušati u onoj kraljevskoj tj. teškoj kategoriji.

Njih dvojica, ako je vjerovati glasinama, borit će se 12. prosinca u sklopu UFC 282 priredbe.

On je preko Twittera izjavio da je spreman za meč sa Miočićem, a sama pomisao na to, budi kod svakog obožavatelja trnce. To bi bio meč iz snova iz razloga što su obojica najbolji borci u povijesti svojih kategorija.

–  Pripremam se za meč protiv Stipe 10. prosinca (op. a. dvanaesti mjesec) u Las Vegasu. Nisam u potpunosti siguran što se događa između Stipe i UFC-a, ali spreman sam za meč! Kontroliram sve što mogu i ostajem u formi – rekao je Jones putem Twittera.

Podsjetimo, Stipe je tri puta branio pojas u teškoj kategoriji te je prvi borac u povijesti koji je to ostvario. Trenutni prvak, Francis Ngannou trenutno je ozlijeđen i neće se vraćati u kavez ove godine. Oporavlja se od operacije koljena, a to otvara i šansu za to da se Miočić i Jones bore za pojas. Vjerojatno će se raditi o privremenom pojasu koji je garancija da će borac koji ga osvoji sljedeći napasti titulu prvaka.

Ostavi komentar

Borilački sportovi

Poprilično je izvjesno da je idući Jonesov suparnik Stipe Miočić kojega u UFC-u nismo gledali gotovo dvije godine

Borilački sportovi

Stipe Mičić se neće boriti za pojas, ali ovo su četiri borca s kojima bi mogao u kavez...

Borilački sportovi

Mirko je putem facebooka odgovorio na provokativan komentar jednog pratitelja.

Borilački sportovi

Ivana Habazin u pregovorima je za borbe koja donosi svjetsku titulu.