Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Kako odraditi pravilnu analizu sportskog događaja?

Netko tko je početnik u svijetu klađenja, sasvim sigurno neće biti odmah upoznat sa svim faktorima koji ga mogu učiniti boljim prognozerom. Jedan od takvih faktora je analiza sportskog događaja na koji se želi kladiti. Ako pitamo nešto iskusnije igrače, uglavnom ćemo dobiti odgovor da je ona zapravo baza i temelj na osnovu kojeg se odlučujemo odigrati li neki sportski ishod ili ne. Ono što je bitno znati u samom startu odrađivanja analize je kako je pravilno odraditi, na što obratiti pozornost i shvatiti isplati li nam se na temelju podataka koje smo prikupili odigrati na ishod koji smo prvobitno planirali.

Potrebno je vrijeme

Većina kladioničara koji se tom aktivnošću bave iz zabave, a ne izrazite želje za zaradom, vrlo će vjerojatno odraditi analizu, ali ona će biti jako kratka i neće imati previše utjecaja na formiranje konačne odluke. Takva analiza sastoji se od brzinskog pregleda najočitijih i najčešćih statističkih podataka, a to definitivno nije dovoljno. Za odraditi pravilnu analizu potrebno je odvojiti nešto više vremena, dobro proučiti podatke koji su danas vrlo dostupni i shvatiti ono što je pročitano. Za neke će taj proces analiziranja sportskog događaja biti duži, dok će za neke biti kraći, ali naposljetku je bitno odvojiti nešto slobodnog vremena kako bi bio u potpunosti pravilno odrađen.

Kako odraditi analizu?

Analizu sportskog događaja odrađujemo ovisno o sportu na koji želimo igrati. Ako se, primjerice, radi o teniskom meču, svakako se prvenstveno vrijedi upoznati s igračima koji će igrati jedan protiv drugoga. Svaki sport, pa tako i tenis, sadrži ogromnu količinu statističkih podataka o igraču, a neki od najočitijih su rezultati prethodnih mečeva i forma u kojoj se nalazi. Međutim, nešto detaljnija analiza može nam otkriti i neke podatke kao što je njegov međusobni omjer s trenutnim protivnikom ili pak kako pojedinom igraču leži podloga na kojoj će se meč odigrati. Uz to, detaljnije upoznavanje stila igrača i rezultata koje ostvaruje protiv različitih tipova drugih igrača može biti fenomenalan pokazatelj kako bi se meč mogao odvijati. Slične statistike mogu se analizirati i za timske sportove, uz razne druge koje će biti dostupne u svakom trenutku.

Veće šanse za dobitkom

Sasvim je logičan zaključak da će pravilno odrađena analiza uvelike povećati šanse za potencijalnim dobitkom. Također, ne mora sve biti ni u dobitku. Ponekad će nas analiza odgovoriti od nekog ishoda na koji smo htjeli odigrati te ćemo tako sačuvati sredstva koja bi uložili jer da smo to učinili ostali bi bez njih budući da nismo uspjeli predvidjeti tijek događaja na utakmici.

Isplati li se analiza?

Iz gore napisanoga već je odmah u startu jasno zaključiti da se analiza sportskih događaja prije uplate apsolutno isplati. Naravno, desit će se puno puta da čak i nakon analize ishod ne bude kakav smo očekivali, a listić ne bude dobitan. Međutim, igrač će garantirano imati veći postotak uspješno odigranih oklada ako pravilno odradi analizu. Stoga ne treba preskakati taj vrlo bitan dio slaganja sportske oklade i treba uvijek biti spreman odvojiti nešto slobodnog vremena za pravilnu analizu jer ona je jedan od najboljih načina kako biti uspješan u ovoj aktivnosti.

Top internet kladionice

1
100%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

2
100%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

3
100%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

4
100%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

5
95%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Klađenje

Online kladionice danas svojim igračima doista pružaju ogroman izbor opcija za klađenje. Pod time ne mislimo kako samo imaju puno sportova u svojoj ponudi,...

Klađenje

Nije rijetkost da će se zaljubljenici u sport odlučiti okušati i u prognoziranju ishoda u nekoj od kladionica. No, ono što bi zapravo bila...

Klađenje

Klađenje je hobi mnogih, a neki su toliko vješti da od te aktivnosti uspijevaju i živjeti, no za nešto takvo potrebno je posvetiti jako...

Klađenje

Svaki igrač kladionice ima tip oklade koji preferira i igra češće od drugih. Za neke je to predviđanje pobjednika nekog susreta, dok za druge...