Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Koje su sve prednosti klađenja uživo?

Foto: Unsplash/ Gustavo Ferreira

Klađenje je danas jedan od najdražih hobija mnogih, a zadnjih godina sam čin klađenja postao je znatno drukčiji i moderniji nego što je nekoć bio. Najviše zasluga za to imaju online kladionice koje su preseljenjem svog poslovanja na Internet kreirale razne nove mogućnosti za svoje igrače. Jedna od najvažnijih takvih mogućnosti je klađenje uživo. Naravno, riječ je o tipu klađenja u kojem igrač može odigrati na neki ishod u tijeku odigravanja susreta koji je odabrao. To sa sobom automatski donosi jednu od mnogobrojnih prednosti klađenja uživo, a pokušat ćemo objasniti i koje su ostale. 

Unovčenje osjećaja

Svi smo mi bezbroj puta uspješno predvidjeli ishod nekog sportskog susreta po osjećaju, a kasnije požalili što nismo uplatili listić na njega jer bi ostvarili pristojnu zaradu. Uz klađenje uživo takvih briga doista ne bi više trebalo biti. Svaka sportska kladionica nudi ovu značajku svojim igračima i uz nju konačno mogu iskoristiti svoj osjećaj čak i kada vide da utakmica ide u smjeru koji su predvidjeli. To donosi jednu sjajnu priliku za ostvarivanjem prihoda, a oni najspretniji itekako će je znati iskoristiti u pravom trenutku.

Realna slika

Statistike o ekipama ili igračima koji će se susresti u nekom sportskom događaju mogu se pronaći na svakom kutku Interneta, pogotovo ako je riječ o svjetski poznatim sportašima. Iako statistike mogu biti izuzetno korisne i glavni su alat pri kreiranju sportske analize, one ponekad znaju i zavarati. Teško je predvidjeti neke sitnice koje naposljetku mogu utjecati na krajnji rezultat, a upravo one često bivaju glavni razlog zašto igrači ne mogu pogoditi svoje listiće. Prilikom klađenja uživo lako je vidjeti drži li analizirana statistika vodu i u meču koji je u tijeku te je znatno lakše donijeti odluku vrijedi li odigrati po planu ili pak ne.

Široka ponuda

Čest je slučaj da kladionica u ponudi klađenja uživo igraču ponudi veći izbor potencijalnih ishoda nego što je to slučaj prije nego što susret počne. To je uglavnom zato što se igračima nudi velik broj različitih potencijalnih ishoda u određenim situacijama i periodima susreta koji se kreiraju “u hodu” i koji ne bi imali previše smisla da su istaknuti prije početka. Također, kladionice će podešavati i ažurirati svoje kvote sukladno tome kako se meč odvija jer bi u suprotnom mogle biti u velikim gubicima budući da su igrači danas izuzetno vješti i znaju kako iskoristiti i najmanji propust kladionice.

Fleksibilnost

Ono što najviše igrača voli prilikom klađenja i uplaćivanja listića je fleksibilnost. Nerijetko će htjeti odigrati nešto što je u tijeku ili što počinje za koji trenutak kako bi tog istog trena mogli ispratiti taj sportski događaj. Mnoge kladionice, kao što je hrvatska kladionica Admiral, tu opciju nude svojim igračima pa zato ne čudi da je klađenje postalo tako popularno u zadnje vrijeme. Naravno, toj popularnosti doprinose i razne druge značajke, no definitivno možemo reći da niti jedna ne doprinosi u tolikoj mjeri kao klađenje uživo. Biti će vrlo uzbudljivo vidjeti kako će klađenje uživo napredovati u vremenima koja dolaze te koje će nove ideje implementirati kladionice kako bi ga učinile još modernijim i zabavnijim.

Započnite svoju avanturu klađenja uživo već danas i registrirajte se na Admiral sportsku kladionicu!

(Članak je sponzoriran)

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Gdje gledati

Saznajte gdje gledati prijenos Rijeka - Osijek, derbija dva kluba koja su daleko od idealne forme, a mogući poraz dodatno bi produbio krizu

Plivanje

“DVADESET DEVETO OTVORENO PRVENSTVO  DALMACIJE U DALJINSKOM PLIVANJU – OMIŠ MARATON 2022” održat će se dana 20. 8. 2022. godine ( SUBOTA) s početkom...

Sport

Nije baš česta situacija da se u našoj svakodnevici susrećemo s utrkama konja. Riječ je o nečemu što je dosta često tema rasprava radi...