Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Koji su najčešći tipovi bonusa koje nude kladionice?

Danas na Internetu postoji zaista velik broj sportskih kladionica i možemo reći da se vodi prava borba koja će od njih privući najveći broj igrača. Kako bi u tom cilju uspjele, kladionice moraju biti inovativne i ponuditi svojim potencijalnim novim igračima nešto što drugi neće. Najčešće je to nešto nekakav tip bonusa koji je isplativiji i inovativniji od onih koji se nude na drugim online mjestima. Međutim, došli smo do situacije u kojoj je velik broj bonus ponuda isti ili sličan kod kladionica te se nerijetko ponavljaju oni najpopularniji koji će se od kladionice do kladionice razlikovati samo u nijansama. Spomenimo stoga neke od najčešćih tipova bonusa koje kladionice nude svojim igračima danas.

Bonus dobrodošlice

Bonus dobrodošlice je najčešći oblik bonusa koji nude kladionice, a jedan od primjera takvih kladionica je CroBet. Bonus se dodjeljuje isključivo igračima koji su se odlučili po prvi puta kreirati svoj korisnički račun u kladionici. U tom će bonusu kladionica poduplati igračima njihovu prvu uplatu do nekog određenog iznosa i ovaj je bonus najbolji način za privući i zainteresirati nove igrače. Kada je o ovom bonusu riječ, razlika od kladionice do kladionice je u tome koliki je točno maksimalno iznos koji će kladionica poduplati igračima te neki od uvjeta koje je bitno ispuniti kako bi se ta bonus sredstva mogla podići s kladionice.

Bonus bez uplate

Novim se igračima prilikom registracije u nekim kladionicama može dodijeliti i bonus koji će doći bez potrebe za prvom uplatom. Taj je bonus još poznat i pod imenom “no deposit bonus”, a definitivno je jedan od najdražih oblika bonusa za igrače. Naravno, i kod ovog bonusa će postojati određeni uvjeti koje je potrebno zadovoljiti kako bi se ta bonus sredstva mogla podići, a često će na koncu morati biti potrebno ipak i uplatiti nešto pravih sredstava kako bi se to moglo učiniti.

Free Bet bonus

Free Bet bonus je bonus koji kladionice dodjeljuju svojim igračima neovisno o tome jesu li novi ili imaju račun otprije. Radi se o bonusu koji je određenog iznosa i koji se može uplatiti na neki ishod. Često se čitav Free Bet iznos mora uplatiti odjednom i dolazi s uvjetima kao što su minimalna kvota na koju mora biti uplaćen ili na koji tip sportskih događaja ga igrač mora odigrati. Također, ako ta oklada bude uspješna, uglavnom će igraču ostati samo onaj iznos koji je ostvario tom okladom, dok se sami ulog od dobitka oduzima.

Oklada bez rizika

Oklada bez rizika je tip oklade koju će kladionica pokloniti svojim igračima na neki određeni događaj ili u određenom promotivnom periodu. Radi se o okladi kod koje igrač može uložiti neki iznos svojih sredstava te će mu kladionica isti vratiti ukoliko njegova oklada bude neuspješna. Od kladionice do kladionice ovisi hoće li vraćeni iznos biti gledan kao bonus iznos te zato sadržavati uvjete koje je potrebno ispuniti kako bi se podigao ili će taj iznos biti samo vraćen među stvarna sredstva igrača.

Ostali bonusi

Puno je još drugih tipova bonusa koji u potpunosti ovise o kreativnosti samog priređivača ponude. Neki od njih su primjerice bonusi za rođendan igrača ili Božić te različite promocije u kojima će kvote na određene događaje biti veće. Također, bonusi mogu doći u obliku određenog postotka na ukupnu kvotu listića i mogu učiniti igračev listić puno isplativijim u konačnici. Uz to, tu su i razni oblici bonusa koji se igračima poklanjaju za njihovu vjernost ako su, primjerice, aktivni korisnici stranice neko duže vrijeme.

Top 5 internet kladionica

1
95%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

2
90%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

3
85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

4
85%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

5
80%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Klađenje

Danas na rasporedu Europskog prvenstva u rukometu imamo zadnja četiri meča prvog kruga. Sva će četiri meča biti izuzetno izjednačena i niti u jednom...

Klađenje

Hrvatska danas igra utakmicu u kojoj će pobjedom protiv Ukrajine gotovo pa osigurati prolazak u drugi krug natjecanja. Utakmica će, barem na papiru, biti...

Klađenje

Nakon što smo jučerašnji test prošli te je uspješno prognozirali ogled Hrvatske i Srbije, ostat ćemo i danas na Europskom prvenstvu u rukometu. Ovoga...

Klađenje

Danas Hrvatsku na Europskom prvenstvu u rukometu čeka utakmica koja će odlučiti o tome hoće li naša reprezentacija proći u drugi krug ili ne....