Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gimnastika

Mila Prpić dvostruka prvakinja i viceprvakinja Balkana! Kenđel srebrni, Gašparin brončana

Hrvatska je nakon jučerašnjeg srebra Mile Prpić (GK Vita) u višeboju, danas u Istanbulu imala devet pojedinačnih finala u kojima smo osvojili čak šest medalja

Foto: Hrvatski gimnastički savez (Mila Prpić u sredini, ovjenčana zlatnom medaljom)

Mila Prpić osvojila je po dva zlata i dva srebra posljednjeg dana 2. Prvenstva Balkana, Marko Kenđel je srebrni, a Mia Gašparin brončana!

Hrvatska je nakon jučerašnjeg srebra Mile Prpić (GK Vita) u višeboju, danas u Istanbulu imala devet pojedinačnih finala u kojima smo osvojili čak šest medalja.

Naša najbolja juniorska reprezentativka, Riječanka Mila Prpić, prvakinja je Balkana na preskoku (12.850) i gredi (12.000), srebrna na dvovisinskim ručama (11.567) i parteru (12.200) te iz Turske odlazi u Hrvatsku s čak pet medalja.

Mia Gašparin (GK Dubrava), koja je inače mlađa juniorka, u apsolutnom finalu dvovisinskih ruča osvojila je brončanu medalju (11.233), dok je u finalu grede bila osma (8.433).

Naš juniorski reprezentativac, Marko Kenđel (GK Petrinja), viceprvak je Balkana na konju s hvataljkama (12.867), a u ovom finalu imali smo i Tomislava Pavića (GK Salto Zadar) koji je bio osmi (7.400).

Kenđel je nastupio i u finalu ruča koje je završio na petome mjestu (12.100).

Sve vježbe i rezultati nalaze se na aplikaciji Elevien. (PR)

Ostavi komentar

Gimnastika

Bolja od Mile Prpić, koja je prije godinu dana bila zlatna juniorka, danas je bila samo Rumunjka Marcela Cercea (49.400)...