Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Nogomet

Modrić odgovorio na glasine o mirovini: ‘Nećemo zamjeriti doktoru, bio je emotivan’

Foto: Screenshot/ Instagram

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, progovorio je o glasinama o svom umirovljenju. Naime, doktor Bahtijarević, koji se nedavno oprostio od reprezentacije, rekao je da mu je bio plan oprostiti se kad i Luka Modrić.

– Uglavnom, ja sam deda, a deda ne trči po terenu pa sam se počeo bojati da će publika početi vikati da pošalju nosila po mene. Trideset godina je puno, moj plan je bio otići kad se Luka i starija generacija oproste od reprezentacije, tako da se povučem i da to nitko ne skuži. Međutim, Luka je odlučio ostati do Eura, a to bi ipak bilo teško dočekati. Međutim, s izbornikom sam se već dogovorio da ćete jednu medalju iz Katara sačuvati i za mene – rekao je Bahtijarević.

Modrić je odgovorio na to te je rekao da je doktor bio malo emotivan u svojem oproštajnom govoru.

– Doktor je bio jako emotivan u svojem govoru tako da mu nećemo ništa zamjeriti. Nisam donio nikakvu definitivnu odluku. Trenutačno ima puno bitnijih stvari, a to su Liga nacija i Svjetsko prvenstvo. Onda ćemo vidjeti kako to ide i shodno tome ću donijeti odluku sa svojim najbližim ljudima, izbornikom, savezom i onima koji su mi bitni. Donijet ću pravu odluku, a trenutačno o tome ne razmišljam – jasan je bio Luka.

Hrvatska sutra igra svoj ogled protiv Danske u okviru Lige nacija, a zatim će u nedjelju u Beču gostovati kod Austrije.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Nogomet

Još su se ranije za domaćinstvo završnog turnira kandidirale Nizozemska, Belgija, Poljska i Wales, četiri ekipe iz skupine A4

Nogomet

Hrvatska je slavila protiv Austrije u Beču s 3-1. S ovom pobjedom smo osigurali plasman na final four Lige nacija.

Komentar

Igralo se četvrtfinale Europskog prvenstva, drugo u povijesti za Hrvatsku, prvo nakon EP-a u Engleskoj 1996.

Gdje gledati

Saznajte gdje gledati prijenos Austrija - Hrvatska, utakmice koja bi 'Vatrenima' mogla donijeti povijesni plasman na Final Four...