Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Rukomet

Nexe vs PICK Szeged, PICK Szeged vs Tatran Prešov i Nexe vs Tatran Prešov

Foto: Nexe

Za igrače rukometnog kluba Nexe odmora više nema, treninzi su postali intenzivni, a pripreme svakodnevica. Sve navijače sigurno može radovati činjenica kako su skoro svi Gromovi već sada na 100 posto, pa nije niti čudno kako svi vjerujemo u nove odlične rezultate kako u SEHA ligi, a tako i ostalim natjecanjima koja su pred nama.

Upravo ovog vikenda u Našicama RK Nexe igra čak dvije pripremne prijateljske utakmice i to između jakog PICK Szegeda u petak, dok će drugu utakmicu odigrati protiv Tatrana u nedjelju. Isto tako, iako ne igra Nexe, u subotu će se odigrati utakmica između Szegeda i Tatrana, tako da će svi pravi zaljubljenici u rukomet sigurno doći na svoje.

Upravo zbog dobrog starta u sezoni, koji je itekako potreban klubu, kako bi Gromovi dobili što bolji vjetar u leđa, ovom prilikom pozivamo sve navijače da u što većem broju dođu na ove utakmice. Utakmica RK Nexe vs PICK Szeged igra se u petak 16.08.2019. s početkom u 18 sati, u subotu 17.08.2019. igraju Szeged vs Tatran s početkom u 16 sati, dok će u nedjelju 18.08.2019. RK Nexe igrati protiv Tatran s početkom u 17 sati.

Ulaz je besplatan.

Kako teku pripreme i što očekuju u nastavku rekli su nam trener Hrvoje Horvat, Halil Jaganjc i Tomi Vozab koji se nakon nedavne operacije ramena također pridružio treninzima.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Rukomet

Tijesan poraz od favoriziranog Veszprema

Rukomet

Očito da nema premca zagrebačkom klubu