Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Oklade na određeni period utakmice imaju sjajne kvote

Online kladionice danas svojim igračima doista pružaju ogroman izbor opcija za klađenje. Pod time ne mislimo kako samo imaju puno sportova u svojoj ponudi, već se za svaki pojedini sportski događaj može pronaći na desetke različitih potencijalnih ishoda. Ti ishod ne tiču se samo krajnjeg rezultata utakmice, već i različitih drugih događaja. Primjerice, sada se moguće kladiti na neke od statističkih podataka u utakmici kao što su broj žutih ili crvenih kartona, udaraca u okvir gola, posjed lopte i slično. Igraču se tako pruža prilika da odigra na gotovo sve što mu može pasti na pamet i tu se pojavljuje prilika za velikom zaradom. Jedan od tih tipova oklada je i klađenje na određeni period utakmice. Upravo ćemo o tom tipu pokušati reći nešto više i objasniti kako funkcionira te zašto je vrlo isplativ. 

Nov oblik klađenja uživo 

Klađenje na određeni period utakmice obično se može pronaći kada igrač pogleda ponudu za neki događaj uživo. Možemo reći kako je taj tip oklade namijenjen za one s izuzetno dobrim osjećajem jer klađenje na određeni period utakmice od njih zahtjeva da prognoziraju ishod za samo jedan dio utakmice. Primjerice, hoće li pasti gol u idućih 10 minuta nogometne utakmice ili hoćemo li u prvom poluvremenu vidjeti dva ili više golova. Osoba koja jako dobro razumije sport i ekipe na koje se kladi tako će moći profitirati na jedan vrlo iskusan način. 

Odlične kvote 

Ono što je sjajno kod klađenja na određeni period utakmice je činjenica da su kvote nerijetko odlične. Primjerice, pogoditi u kojem će intervalu nogometne utakmice pasti gol može zaista malen postotak ljudi, a upravo su i kvote formirane tako. Zato je kod ovog tipa oklada imati takav osjećaj izuzetno isplativo i igraču bi moglo donijeti zaista velike dobitke.  

Zasad je ovo klađenje raspoloživo samo za nogomet 

Iako se danas uživo može kladiti na gotovo sve sportove koji se nalaze i u običnoj ponudi kladionice, klađenje na određeni period utakmice, ako izuzmemo klađenje na poluvrijeme, trećinu ili četvrtinu, zasad je dostupno samo za nogomet i to uglavnom susrete u kojima igraju nešto veći klubovi. Već se sama pomisao na to koliko bi interesantno bilo imati klađenje na neke vremenske intervale u sportovima kao rukomet ili košarka čini sjajnom, a hoće li neke od kladionica to i usvojiti u bližoj budućnosti, ostaje nam vidjeti. Zasad je to još uvijek ideja i želja, mora se priznati, malog postotka igrača, ali bez ikakve sumnje bi ovaj tip oklade koristili gotovo svi kada bi imali tu mogućnost. 

Poznavanje tima može značiti puno 

Kako bi igrač najlakše mogao predvidjeti hoće li u nekom vremenskom intervalu, primjerice, pasti gol, potrebno je vrhunski poznavati barem jednu od dvije ekipe koje igraju međusobno. Ponekad samo jedna zamjena igrača na utakmici može značiti kompletnu promjenu taktike, a s njom će osoba koja prati tog igrača i ekipu biti spremna procijeniti kolike su šanse da se neki od događaja iz ponude ostvari. Puno je različitih detalja na koje treba obratiti pozornost, a baš smo zato ranije i istaknuli kako je ovaj tip klađenja uglavnom, barem zasad, rezerviran za vrhunske prognozere. 

Top internet kladionice

1
100%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

2
100%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

3
100%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

4
100%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

5
95%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Klađenje

Nije rijetkost da će se zaljubljenici u sport odlučiti okušati i u prognoziranju ishoda u nekoj od kladionica. No, ono što bi zapravo bila...

Klađenje

Netko tko je početnik u svijetu klađenja, sasvim sigurno neće biti odmah upoznat sa svim faktorima koji ga mogu učiniti boljim prognozerom. Jedan od...

Klađenje

Klađenje je hobi mnogih, a neki su toliko vješti da od te aktivnosti uspijevaju i živjeti, no za nešto takvo potrebno je posvetiti jako...

Klađenje

Svaki igrač kladionice ima tip oklade koji preferira i igra češće od drugih. Za neke je to predviđanje pobjednika nekog susreta, dok za druge...