Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Oklade na zbroj golova/poena kao najisplativiji oblik klađenja

Svaki igrač kladionice ima tip oklade koji preferira i igra češće od drugih. Za neke je to predviđanje pobjednika nekog susreta, dok za druge to može biti nešto poput oklada uživo kada mogu pratiti susret i na temelju viđenog odigrati svoju okladu. Međutim, veliki će broj igrača reći da je za njih taj tip oklade igranje na zbroj golova ili poena na određenoj utakmici. To je ujedno i jedan od ishoda koji je najlakše predvidjeti te ga to čini najisplativijim oblikom klađenja.

Jednostavna analiza

Kako bi igrači kladionice mogli uspješnije predvidjeti hoće li neka utakmica ili meč završiti određenim brojem golova ili poena, potrebno je odraditi kraću analizu. Nju je uglavnom lako odraditi jer je u većini slučajeva potrebno tek pogledati neke od prethodnih rezultata dvije ekipe ili igrača koji će igrati, kao i neke od rezultata njihovih prethodnih međusobnih susreta. To je već jedan snažan pokazatelj koliki bi zbroj golova ili poena na utakmici mogao biti što samim time olakšava odigravanje oklade. Uz to, ako je riječ o klađenju na neki od timskih sportova, informacija o tome hoće li netko od igrača propustiti susret može imati veliki značaj, posebice ako ne igra najbolji strijelac ili vrlo važan igrač u obrani.

Velik broj granica na biranje

Sve će bolje kladionice svojim korisnicima omogućiti zaista velik broj granica između kojih mogu birati i ponekad će biti vrlo jednostavno pogoditi točan ishod. Naravno, kvote će biti različite za te ishode, ali to će omogućiti i znatno lakši izbor na koju od njih odigrati jer uvijek se igrač može osigurati i odigrati na granicu za koju je u potpunosti siguran da će biti dobitna. Isto je tako moguće odigrati na velik broj relativno malih granica koje će zajedno na istom listiću osigurati poprilično veliku ukupnu kvotu.

Klađenje na broj poena igrača

U sportovima u kojima se postiže nešto više golova ili poena kao što su, primjerice, rukomet ili košarka, moguće je odigrati na broj poena koje će ostvariti pojedini igrač i često je to jako popularan tip oklada među kladioničarima. Posebno je to slučaj s najjačom košarkaškom ligom na svijetu, NBA ligom, u kojoj sudjeluje 30 ekipa, a svaki dan je na rasporedu po nekoliko utakmica. Tada je vrlo lako pratiti formu pojedinih igrača te, računajući na to tko neće igrati u kojoj utakmici, može se vrlo precizno i točno predvidjeti koliko bi koji igrač mogao postići poena. Uz to, u zadnje vrijeme je jako popularno igrati i na broj asistencija ili skokova jednog igrača što daje dodatnu draž ovom tipu oklada.

Različiti tipovi granica

Najčešće će oklade na zbroj golova ili poena za postavljenu granicu imati neki broj koji završava na “.5”. Primjerice, granica broja golova postavljena za neku utakmicu je 3.5 što znači da će ishod s 3 ili manje golova značiti da je dobitak ostvario onaj tko je igrao na “manje od 3.5”, dok će ishod s 4 ili više golova značiti da je dobitak ostvario onaj tko je igrao na “više od 3.5”. Međutim, često je moguće naići i na granicu golova koja završava na “.0”, odnosno cijeli broj poput 3.0. To znači da će u slučaju da utakmica završi s točno tri gola igraču biti vraćen ulog, nebitno je li odigrao manje ili više od granice.

Najbolje online kladionice

95%
TOTAL SCORE

700 EUR bonusa na prvu uplatu

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

90%
TOTAL SCORE

Bonusi od 50%, 100% i 200% na prve tri uplate

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

85%
TOTAL SCORE

100 EUR bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

75%
TOTAL SCORE

70 EUR bonusa na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Klađenje

Veljača je mjesec s pregršt zanimljivih sportskih događaja, od kojih će neka kladitelji u Hrvatskoj definitivno koristiti za slaganje svojih listića. Započela je nova...

Klađenje

Ako ste novi u svijetu klađenja, vjerojatno niste čuli za izraz “value betting” ili “value klađenje”. No, nemojte se uzrujavati oko toga jer ako...

Prognoze utakmica

Danas će se u SAD-u odigrati drugo kolo kvalifikacija za Indian Wells. U njemu će se u jednom od mečeva sastati Daria Saville i...