Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Oklade uživo – najbolji način za unovčiti osjećaj

Klađenje je hobi mnogih, a neki su toliko vješti da od te aktivnosti uspijevaju i živjeti, no za nešto takvo potrebno je posvetiti jako puno vremena. To vrijeme najviše odlazi na analize i projekcije različitih potencijalnih ishoda te kreiranje vjerojatnosti događaja. Iako i u profesionalnom klađenju udio u odabiru parova za igranje ima sami osjećaj kladitelja, često će razlozi zašto ih odigrati ležati u statističkim brojkama. Međutim, postoji još jedna vrsta uspješnih igrača, a to su oni koji znaju kako unovčiti svoj osjećaj. Upravo je za ovu drugu vrstu igrača kreirano klađenje uživo, odnosno klađenje kod kojeg je moguće uplatiti na neki potencijalni ishod dok je utakmica u tijeku.

Kvote se mijenjaju

Kladionice će postaviti kvote na određene potencijalne ishode čak danima prije nego što će utakmica zapravo početi. Te će se kvote mijenjati ovisno o tome koliko igrači uplaćuju na njih pa će tako kvota na koju je uplaćeno više novca početi padati i obratno. S klađenjem uživo situacija je drukčija jer kvota se mijenja puno lakše i brže. Nakon početka utakmice gotovo svaki će događaj utjecati na promjenu kvote pa čak i samo vrijeme utakmice. Primjerice, ako je nogometna utakmica ušla u drugo poluvrijeme i rezultat je trenutno izjednačen, kvota da će tim ishodom i završiti utakmica počet će ubrzano padati. Isto vrijedi i za sve druge ishode, a tu leži sjajna prilika da igrač odigra na neki različiti ishod pri vrlo visokoj kvoti. Kvote će se mijenjati i na sve druge ishode kao npr. zbroj golova, ovisno o tome u kojem smjeru se utakmica kreće.

Klađenje uz prijenos

Klađenje uživo najefikasnija je opcija kada igrač ima omogućen prijenos utakmice ili meča na koji se želi kladiti. Tada može uočiti svaki najsitniji detalj i nakon što vidi nešto što bi ga natjeralo da odigra na određeni ishod, na koncu i zaraditi na temelju tog osjećaja. Najisplativije su situacije u kojima ekipa koja nije favorit djeluje kao da bi mogla izgubiti te igrač uspješno predvidi taj ishod jer kvote mogu u takvim situacijama biti vrlo izdašne. Kao što smo u uvodu rekli, analiza je većinom ključ pogotka na kladionici, ali opcija klađenja uživo može tu analizu ili dodatno ojačati ili baciti u vodu te upozoriti igrača da možda ipak nije tako mudro odigrati na ishod koji je htio.

Individualni sportovi idealni za klađenje uživo

Prilikom klađenja uživo na neki od timskih sportova malo je teže predvidjeti ishod budući da se mora obratiti pažnja na sve igrače od kojih svaki može napraviti neki presudan potez koji bi odlučio utakmicu. Taj potez može biti ili dobar ili loš, a zbog njega jedna ekipa doći do pobjede. Međutim, u individualnim sportovima poput tenisa, gdje jedan igrač igra protiv drugog, lakše je uočiti koji bi od njih mogao pokleknuti ili koji bi trebao doći do pobjede te na temelju toga predvidjeti ishod. Također, ako je meč neizvjestan i oba igrača igraju sjajno, primjerice, na svom servisu, veliki zbroj gemova čini se kao odlična opcija dobre kvote koju se vrijedi odigrati. Takvih je mogućnosti zaista mnogo, a najbitnije je znati prepoznati situaciju koja bi se mogla desiti.

Top 5 internet kladionica

1
95%
TOTAL SCORE

100% bonus do 5000kn

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

2
90%
TOTAL SCORE

500kn bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

3
85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

4
85%
TOTAL SCORE

1000kn paket dobrodošlice

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

5
80%
TOTAL SCORE

Do 500kn dobrodošlice na prvu uplatu

Supersport kladionica jedna je od najpopularnijih u Hrvatskoj, što opravdava njena široka ponuda sportskih događaja.

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tenis

Nakon što smo uživali u sjajnim predstavama Marina Čilića i Ivana Dodiga u Parizu na Roland Garrosu, nastavljaju se izvrsni dani za vrhunski hrvatski...

Tenis

U izvrsnom polufinalnom meču Mili Poljičak, mladi tenisač iz Splita, u dva seta je svladao Španjolca Gimena Valera (6:4, 6:1) i time se plasirao...

Tenis

Od osam tenisača koji su izborili četvrtfinale međunarodnog teniskog turnira ATP Zagreb Open, čak trojica dolaze iz Hrvatske. U sutrašnjoj borbi za polufinale Duje...

Tenis

Čak tri domaća tenisača izborila su drugo kolo međunarodnog teniskog turnira ATP Zagreb Open koji se ovog tjedna održava pred dobro popunjemim tribinama Tenis...