Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Borilački sportovi

ONE FC posvetio video Robertu Soldiću! Njega uskoro čeka okršaj protiv ‘Khabibovog pulena’

Roberto Soldić će za nešto više od tjedan dana debitirati unutar ONE FC-ovog kaveza.

FOTO: Screenshot/ YouTube/ ONE FC

oš nas veoma malo dijeli do debitantskog nastupa Roberta Soldića u ONE FC-u. Najavljen je kao najveća zvijezda, a priliku da taj status dokaže, imat će protiv fantastičnog Dagestanca, Murada Ramazanova. Khabibov pulen je neporažen u svojoj karijeri, ali se nije susreo s borcem kao što je ‘Robocop’.

ONE FC je posvetio video Soldiću, gdje je progovorio o razlozima zbog kojih se počeo baviti ovim sportom, a dotaknuo se i same organizacije.

– Kao dijete sam bio hiperaktivan, a onda sam počeo trenirati nogomet. Nakon toga upisao sam džudo pa sam počeo trenirati na ulici – dio je onoga što je Roberto rekao u videu.

Donosimo vam i čitav popis borbi s ONE On Prime Video 4 priredbe. Čeka nas čak četiri borbe za pojas, ali nisu sve u MMA-u. Upravo je to ono što ističe ONE od drugih organizacija, a Roberto ima cilj uzeti pojaseve u više disciplina

Priredba je na rasporedu 3. prosinca, a priredba će se održati u Manilli, glavnom gradu Filipina. Bit će to još jedan povijesni dan za hrvatski i regionalni MMA. Nadamo se da će Roberto nastaviti stopama Mirka Filipovića te da će se zlatnim slovima upisati u knjige borilačkog sporta.

Ostavi komentar

Borilački sportovi

Stipe Mičić se neće boriti za pojas, ali ovo su četiri borca s kojima bi mogao u kavez...

Borilački sportovi

Pogledajte podatak koji dovoljno govori o popularnosti FNC-a u Hrvatskoj, a vjerujemo i u regiji.

Borilački sportovi

Tyson Fury se nakon pobjede obračunao s Oleksandrom Usykom te usmeno dogovorio meč s njim.

Borilački sportovi

Roberto Soldić nažalost neće pamtiti po dobrome debi u ONE FC-u. Nažalost, ruski borac, Murad Ramazanov ga je pogodio u međunožje, a Soldić je...