Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

hrsport.hr

Ostalo

Bomba uoči početka Formule 1: A1 izbacio Sport Klub iz programske ponude

SK zamjenjuje Arena Sport

Foto: Screenshot / Montaža: hrsport.hr

Nakon što smo u petak odradili podcast s komentatorom Sport Kluba, Zoranom Grgićem, u ponedjeljak u jutarnjim satima stigla je vijest, kako prenosi index.hr, da Sport klub uoči početka sezone u Formuli 1 neće biti dostupan u ponudi operatera A1.

Vlasnik Sport Kluba rekao je da je iznenađen s ovakvom odlukom jednog od vodećeg operatera u Hrvatskoj, te kako im je žao što neće nastaviti suradnju koju su imali dugi niz godina.

Tako će korisnicima A1 biti uskraćeno praćenje prijenosa sezone Formule 1 koja je od ove sezone 2021./22. počinje s emitiranjem na Sport Klubu za Hrvatsku.

Sport Klub na A1 operateru trebali bi zamijeniti kanali Arene Sport koji će se u ponudi A1 naći od 29. ožujka, te će prema natpisima imati period bez dodatne naknade.

Korisnici A1 će od 29. ožujka moći pratiti prijenose HNL-a, a od sljedeće sezone moći će uživati i u prijenosima Lige prvaka, HNL-a i španjolske Primere.

Korisnici Max TV-a i Total TV-a i dalje će moći pratiti Sport Klub i Formulu 1.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Ostalo

Mali problemi za izbornika Mavrovića

Ostalo

Svi smo mi kroz djetinjstvo imali omiljene video igrice. Neki su igranje ostavili iza sebe, a neki se i dalje vole opustiti uz konzolu...