Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Klađenje

Praćenje rezultata i ishoda prethodnih utakmica ključ je uspjeha

Foto: Unsplash

Mnogi ljubitelji klađenja danas koriste blagodati Interneta pa tako za svaki susret koji planiraju odigrati imaju ogroman broj različitih izvora informacija, statistika i predikcija različitih stručnjaka. Čak i kada se referiraju na prognoze utakmica koje objavljuju različiti stručnjaci, mogu učvrstiti svoju odluku hoće li ih poslušati ili ne na način da će sami dodatno istražiti podatke o tom događaju.

Mnoge stranice danas, osim što nude rezultate uživo za velik broj sportskih događaja, nude i jednu detaljnu statistiku kakvu dosad zaista nismo mogli vidjeti. U njoj će se naći svi bitni podaci koje će iskusniji igrači kladionice znati iskoristiti u svojim budućim predikcijama rezultata. Pogledajmo stoga neke od ključnih detalja na koje je bitno obratiti pozornost kod praćenja rezultata uživo i pregledavanja rezultata prethodnih susreta.

Međusobni omjer

Jedna od najvažnijih stvari na koje se igrači kladionice referiraju prije nego što odigraju neki susret je međusobni omjer. Radi se o povijesti međusobnih susreta dvije ekipe ili igrača gdje dobivamo jedan uvid u to tko je uspješniji na osnovu prijašnjih rezultata. Međusobni omjer je posebno koristan ako su dva sudionika susreta na koji se kladimo igrala često u nekom nedavnom periodu. U takvim se situacijama može izvući puno informacija, a one će uglavnom biti vrlo korisne za prognoziranje nadolazeće utakmice ili meča.

Tablica

Ako se radi o nekom sportskom događaju gdje postoji službeni ranking ekipa ili igrača koji se natječu, definitivno ima smisla pogledati trenutno stanje na tablici tog natjecanja. Ono može dati ogroman uvid u to koja ekipa zapravo jako treba kakav rezultat, a koja bi mogla nešto slabije ući u utakmicu. Također, u većini sportova postoje domaće i gostujuće ekipe pa se možemo referirati na to koja ekipa se kako snalazi, ovisno o tome gdje igra.

Forma

Gledajući određeni broj posljednjih utakmica koje je neka ekipa odigrala, vrlo lako se može doći do zaključka jesu li u formi ili ne. Naravno, ekipa koja je u formi ima znatno veće šanse nastaviti trend pozitivnih rezultata u nadolazećim utakmicama, dok će za ekipu koja nije u formi vrijediti suprotno. Iako se u svakom trenutku može dogoditi da ekipa prekine svoju seriju pobjeda ili poraza, forma je jedna od najčešćih stvari na koje se referiraju ljubitelji kladionice kod slaganja svog listića.

Izostanci

Još jednom, na ove se podatke referiramo kada je riječ o nekim timskim sportovima. Svaka ekipa ima jednog ili više igrača koji se nešto jače ističu od ostalih, a kod nekih ekipa to su jednostavno njihove glavne zvijezde. Logično je za očekivati da će čak i ti najbolji igrači ponekad propustiti neku važnu utakmicu, a tada se stvara jedna odlična prilika za ljubitelje klađenja. Definitivno se može zaključiti da će ekipa biti znatno slabija bez jednog ili više važnih igrača, a to može biti vrlo isplativo kada procijenite da neće biti dovoljno dobri za upisati neki dobar rezultat.

Kretanje kvota

Neke od sjajnih stvari koje su razne stranice s rezultatima implementirale su i kvote u različitim kladionicama. Tako brzo i jednostavno možete provjeriti kako se kvota kreće kroz određene vremenske periode što vam može dati snažan znak kada bi nešto mogli dodatno istražiti i pokušati odgonetnuti zašto se to događa. Često u takvim  situacijama imamo neki slučaj koji bi trebao značajno utjecati na ishod utakmice i možemo ga, ali i ne moramo uzeti u obzir. No, kretanje kvota može biti sjajan izvor informacija i ponekad je bitno obratiti pažnju na njih.

Najbolje online kladionice

95%
TOTAL SCORE

700 EUR bonusa na prvu uplatu

Favbet kladionica jedna je od najboljih hrvatskih kladionica koja svojim prepoznatljivim bonusima i ponudom, ruši sve standarde. Osim kladionice, tu je i casino sekcija s mnogo popularnih slot igara.

90%
TOTAL SCORE

Bonusi od 50%, 100% i 200% na prve tri uplate

Germania je jedna od najprepoznatljivijih kladionica, koja je na hrvatskom tržištu prisutna već više od 2 desetljeća.

85%
TOTAL SCORE

100 EUR bonusa na prvu uplatu

PSK je prva sportska kladionica u Hrvatskoj koja svih ovih godina uspijeva zadržati standard kakvog je postavila od samog početka.

85%
TOTAL SCORE

400 EUR bonusa na prvu uplatu

Mozzart je regionalna kladionica, sponzor brojnih poznatih klubova i sportaša, koja je postala jedna od najprestižnijih destinacija za klađenje u svijetu.

Ostavi komentar

Klađenje

Nogomet je najpopularniji sport na svijetu, a izreka da je “nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu” definitivno nije daleko od istine. Osim ogromnog broja...

Prognoze utakmica

Danas u rukometnoj Ligi prvaka imamo susret između Elveruma i Nantesa. On počinje u 18 sati i 45 minuta, a prijenos bi mu trebao...

Klađenje

Favbet slovi za jednu od najboljih kladionica u Hrvatskoj, a ako ste pročitali naše recenzije, bit će vam i jasno zašto. Jedna od njihovih...