Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Carlos Alcaraz – Giulio Zeppieri (Subota 30.07.2022.)

Foto: Pixabay

Danas na teniskom turniru u našem Umagu imamo dvoboj u kojem će igrati Carlos Alcaraz i Giulio Zeppieri. Taj meč počinje u 17 sati i 30 minuta, a prijenos bi mu se mogao naći na HTV-u 2, kao i u hrvatskim kladionicama online.

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz brani naslov na ovom turniru i u tome mu trenutno ide jako dobro. U prva je dva meča slavio protiv Norbera Gombosa i Facunda Bagnisa, a sada mu slijedi protivnik koji bi na papiru trebao biti još lakši od spomenutog dvojca. Alcaraz će biti ogroman favorit za pobjedu i s time se slažemo u potpunosti.

Giulio Zeppieri

Giulio Zeppieri je trenutno 168. igrač svijeta koji je je u svoja prva dba meča u Umagu svladao Galan Riverosa i Zapatu Mirallesa. Sada će njegov protivnik biti znatno teži i kvote koje su postavljene na oba igrača mogu se smatrati vrlo realnima. Nije baš u potpunosti isplativo odigrati na pobjedu mladog Španjolca, stoga smo odlučili nešto drugo uvrstiti kao naš savjet za danas.

Prognoza

Ishod koji ćemo odigrati za ovaj meč je da ćemo u njemu imati manje od 21.5 gema. Vjerujemo da će Alcaraz slaviti u dva seta, ali kvota na taj ishod je 1.30. Međutim, na manje od 21. gema je 1.50, a realno je za očekivati da ako Alcaraz već dođe do pobjede od 2:0, ona bi vrlo vjerojatno trebala doći u malo gemova.

Utakmica: Carlos Alcaraz – Giulio Zeppieri
Vrijeme početka: Subota 30.07.2022. u 17:30h
Ishod: Manje od 21.5 gemova
Kvota: 1.50 @ Favbet

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati