Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Furia – Leviatan (Ponedjeljak 11.04.2022.)

Danas će započeti kvalifikacijski turnir za Major u igrici Counter Strike: Global Offensive. U prvom meču će Furia igrati protiv Leviatana, a susret bi trebao početi u 11 sati. Njegov prijenos bit će na Twitchu i u nekim od hrvatskih kladionica.

Furia

Furia je ekipa iz Brazila koja je ujedno i najjača ekipa u Južnoj Americi. Trenutno se nalazi na 11. poziciji na svijetu prema tablici stranice HLTV i bit će ogroman favorit u ovom susretu. Igrat će se samo jedna mapa tako da moraju ipak uložiti nešto truda kako ne bi kiksali protiv relativno puno slabijeg protivnika i kako bi došli do bitne pobjede odmah na staru ovog turnira.

Leviatan

Leviatan je ekipa iz Argentine koja se po spomenutoj ljestvici HLTV-a nalazi na 136. mjestu što je poprilično nisko i jasno je da je kvota iz tog razloga takva kakva jest na pobjedu Furije. Nemaju nekih zapaženih rezultata, a u zadnje vrijeme su gubili dosta često čak i protiv nekih ekipa koje su im vrlo blisko po ranku. Za očekivati je stoga da se ipak neće moći nositi s današnjim puno jačim protivnikom.

Prognoza

Naša prognoza za ovaj susret bit će da će Furia slaviti s hendikepom od -6.5 runda. To znači da je za prolazak ove prognoze potrebna pobjeda od 16:9 ili bilo kojom većom razlikom, a kada pogledamo omjer snage ovih ekipa, tako nešto je izuzetno realno za očekivati.

Utakmica: Furia(-6.5 rundi) – Leviatan
Vrijeme početka: Ponedjeljak 11.04.2022. u 11:00h
Ishod: 1
Kvota: 1.65 @ Favbet

Ostavi komentar