Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Grigor Dimitrov – Sebastian Korda (Četvrtak 04.08.2022.)

Foto: Pixabay

Danas na teniskom turniru u Washingtonu imamo susret između Grigora Dimitrova i Sebastiana Korde. On počinje u 20 sati i 45 minuta, a prijenos će mu se naći u hrvatskim kladionicama online.

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov je trenutno 19. igrač svijeta, a jučer je svladao Mannarina s 2:1 u setovima. Danas za protivnika ima jedan drukčiji tip igrača i zapravo će Korda biti blagi favorit za pobjedu. Po našem mišljenju ovo bi ipak trebao biti jedan 50-50 meč stoga nam se čini kao da je kvota na pobjedu Dimitrova ipak nešto veća nego što bi trebala biti.

Sebastian Korda

Sebastian Korda je mlada domaća nada koja je na ovom turniru igrala već dva meča jer nije jedan od nositelja kao Dimitrov. U njima je Korda bio bolji od Ivashke i Baeza s po 2:0, a sada ga čeka ipak nešto bolji igrač. Kao što smo rekli, Korda je blagi favorit za pobjedu ovdje, a upravo zato postoji nekoliko ishoda koji se čine isplativima, ako se slažete s time da Dimitrov ovdje ima svoje šanse za pobjedom.

Prognoza

Ono što ćemo odigrati za ovaj susret je pobjeda Grigora Dimitrova jer jednostavno nam se čini jako realnim ishodom, a kvota na njega je čak 2.11. Iako je Korda igrač kojeg ne treba podcijeniti, ovo je nešto što smo jednostavno morali odigrati.

Utakmica: Grigor Dimitrov – Sebastian Korda
Vrijeme početka: Četvrtak 04.08.2022. u 20:45h
Ishod: 1
Kvota: 2.11 @ Germania

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati