Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Iga Swiatek – Jana Fett (Utorak 28.06.2022.)

Foto: Pixabay

Danas će na Wimbledonu svoj meč prvog kola igrati naša Jana Fett. Njezina protivnica je Iga Swiatek, a meč počinje u 14 sati i 30 minuta. Njegov prijenos bit će dostupan u hrvatskim kladionicama online.

Iga Swiatek

Iga Swiatek je apsolutno najjači mogući protivnik kojeg je Fett mogla izvući u provm kolu. Radi se o prvoplasiranoj igračici na svijetu koja je na jednom senzacionalnom nizu od 35 pobjeda zaredom. Iako još uvijek nije odigrala niti jedan meč na travi ove sezone, za očekivati je da će biti ogroman favorit i gotovo nitko ne vjeruje da bi Fett ovdje mogla ostvariti neki zapaženi rezultat.

Jana Fett

Jana Fett trenutno se nalazi na 252. poziciji WTA ljestvice i kvota na njezinu pobjedu danas je u nekim kladionicama čak i nepostojeća. Jana je svoj nastup na Wimbledonu izborila kroz kvalifikacije i igrat će na glavnom terenu što je velika čast. Ostaje nam se nadati da bi mogla barem malo ugroziti procjene kladionica i zaprijetiti Swiatek u ovom meču na nekim bitnim poenima.

Prognoza

S obzirom na to da se ovaj meč igra na travi, a Fett može odservirati dobro, vjerujemo da ipak neće doći do tako velikog razbijanja kojeg procjenjuju kladionice. Točnije, ono što ćemo odigrati je da Swiatek neće uzeti 9 ili više gemova više od Fett. To bi značilo da je Jani dovoljno samo 4 gema u čitavom meču da bi naš par prošao, a vjerujemo da ona ta 4 gema može uzeti.

Utakmica: Iga Swiatek – Jana Fett(+8.5 gemova)
Vrijeme početka: Utorak 28.06.2022. u 14:30h
Ishod: 2
Kvota: 1.60 @ Favbet

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati