Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Oscar Otte – Matteo Berrettini (Subota 11.06.2022.)

Foto: Pixabay

Danas će na teniskom turniru u Stuttgartu svoj meč igrati Matteo Berrettini i Oscar Otte. On b itrebao početi u 11 sati i 30 minuta, a prijenos će mu se naći u hrvatskim kladionicama online.

Oscar Otte

Oscar Otte je igrač koji na ovom turniru pruža solidne partije, a zadnji meč nije morao niti izlaziti na teren jer mu je Bonzi predao bez igre. Sasvim sigurno mu je to odlično došlo kako bi se još bolje pripremio za svog današnjeg protivnika koji je izuzetno jak, posebice na travi zbog svog odličnog servisa. No, i Otte je pokazao da ima sjajan servis, ponajviše u pobjedi protiv Shapovalova.

Matteo Berrettini

Matteo Berrettini je jedan povratnik na teniske terene i može se reći da polagano pronalazi svoju formu na travi Stuttgarta. U svoja je prva dva meča izbacio Albota i Sonega, ali u oba je meča izgubio jedan set. To nam daje razloga da pomislimo da i Otte ovdje može do seta, pa čak i iznenaditi svog protivnika jer puno stvari trenutno ide u njegovu korist.

Prognoza

Ono što ćemo odigrati vezano uz ovaj meč je da ćemo na njemu vidjeti više od 22.5 gemova. To je dosta visoka granica, ali vjerujemo kako ovaj meč može otići u tri seta ili da ćemo vidjeti barem jedan tie-break u njemu što bi jako povećalo šanse za prolaznost našeg para.

Utakmica: Oscar Otte – Matteo Berrettini
Vrijeme početka: Subota 11.06.2022. u 11:30h
Ishod: Više od 22.5 gemova
Kvota: 1.70 @ Prva Sportska Kladionica

Ostavi komentar