Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Reilly Opelka – Denis Kudla (Srijeda 03.08.2022.)

Večeras će u Washingtonu svoj teniski meč odigrati Reilly Opelka i Denis Kudla. Taj meč počinje u 23 sata i 55 minuta, a prijenos bi mu se trebao naći u hrvatskim kladionicama online.

Reilly Opelka

Reilly Opelka je trenutno 17. igrač svijeta i kada bi morali ocijeniti njegovu sezonu kada je riječ o travnatom dijelu iste, jednostavno bi morali reći kako je jako razočarao. Ipak, on slovi za jednog od onih igrača koji bolje igraju doma, i zato vjerujemo da će u Washingtonu na tvrdoj podlozi ipak pronaći svoju igru. Loši rezultati zadnjih tjedana samo su učinili i da današnja kvota bude nešto veća nego što bi trebala te ćemo to zato iskoristiti.

Denis Kudla

Denis Kudla je trenutno 82. igrač svijeta i ove sezone ne bilježi neke sjajne rezultate. Ipak, u prvom kolu je uspio doći do pobjede protiv Mmoha s 2:1, ali ovoga puta ga ipak čeka znatno teži protivnik. Vjerujemo da je Opelka ipak nešto kvalitetniji igrač od Kudle i ako mu servis bude na razini na kojoj znamo da može biti, kvota je i više nego isplativa na njegovu pobjedu.

Prognoza

Kao što smo rekli, kvota na Opelku je vrlo privlačna i smatramo da bi ona trebala biti nešto niža. Odigrat ćemo stoga na nju jer po našem mišljenju od bi trebao biti puno veći favorit za pobjedu.

Utakmica: Reilly Opelka – Denis Kudla
Vrijeme početka: Srijeda 03.08.2022. u 23:55h
Ishod: 1
Kvota: 1.50 @ Mozzart

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati