Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prognoze utakmica

Prognoza: Sebastian Baez – Frances Tiafoe (Nedjelja 01.05.2022.)

Foto: Pixabay

Danas će se u finalu teniskog turnira u Estorilu s početkom u 16 sati i 30 minuta susresti Sebastian Baez i Frances Tiafoe. Taj susret će se u izravnom prijenosu naći u hrvatskim kladionicama online.

Sebastian Baez

Sebastian Baez je igrač koji dolazi iz Argentine, a trenutno je na 59. mjestu ATP ljestvice. Zemljana podloga na kojoj će se igrati ovaj meč njegova je najdraža podloga i pokazuje solidne rezultate na njoj. Jedan od njih svakako je i ovaj ulazak u samo finale turnira gdje će pokušati doći do titule.

Frances Tiafoe

Frances Tiafoe je Amerikanac što bi već u samom startu mnogim poznavateljima tenisa moglo značiti da se ne snalazi baš dobro na zemljanoj podlozi. Međutim, sjajnim je predstavama sasvim zasluženo uspio izboriti nastup u finalu gdje će igrati protiv mladog Argentinca. Vidjet ćemo hoće li biti uspješan i u ovoj zadnjoj prepreci u Portugalu te doći do titule.

Prognoza

Gledajući ova dva igrača u Estorilu, kod Baeza smo primijetili da izgleda kao da se muči u svakom meču, ali onda u trećem setu smogne snage i dođe do pobjede. Vjerujemo da će nastaviti svoj pobjednički niz i u finalu jer jednostavno je ipak dosta snalažljiviji igrač na zemljanoj podlozi od Tiafoea i mislimo da bi to moglo odlučiti.

Utakmica: Sebastian Baez – Frances Tiafoe
Vrijeme početka: Nedjelja, 01.05.2022. u 16:30h
Ishod: 1
Kvota: 1.60 @ Prva Sportska Kladionica

Ostavi komentar